Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Norwich – Leicester City

Dag: lördag 3 oktober

Tid: 16:00

Plats: Carrow Road. England

Nu är det dags för den åttonde omgången i Premier League. Nykomlingarna Norwich som ligger på en tolfte plats, tar emot liga åttan Leicester City. Matchen ska avgöras på Carrow Road och där kan vi förvänta oss bra tryck från publiken. De har varit Europa spel denna vecka. Men varken Norwich eller Leicester är med där, så vi kommer nog få se fartfylld match.

Norwich kommer till matchen i en riktigt bra form då de har plockat åtta poäng på av tolv möjliga. De har de mött lag som Liverpool och West Ham. Många trodde att Norwich skulle placera sig i den nedre delarna av tabellen. Men så har det inte blivit då de ligger bra med i mitten av tabellen.  I deras senaste så mötte de just West ham och matchen slutade 2-2. Målen kom igenom Nathan Redmond och Robert Brady. Redmond är lagets bästa målskytt då han har gjort tre mål på sju matcher. På deras skadelista så hittar Youssouf Mulumbu och Garry Hooper som förväntas vara tillbaka i spel i denna månad.

Leicester som inledde Premier League stark har tappat och ligger nu en åttonde plats. De kommer senast från en förlust mot Arsenal med 5-2. Leicester mål gjordes av succé anfallaren Jamie Vardy. Anfallaren som spelade i den engelska tredjedivisionen 2012 har verkligen fått sitt stora genombrott detta år då han har blivit uttagen i Roy Hodgson engelska EM kval trupp. Han leder även skytteligan i Premier League med sin sex mål. Närmast bakom i skytteligatoppen så hittar vi även där en Leicester spelare. Det är den algeriske yttern Riyad Mahrez som även han gör succé och har stått för 5 mål hittills i år. På deras skadelista så hittar vi den långtidsskadade Matthew James. Nathan Dyer och Jamie Vardy som har lite småskavanker men det ska inte vara någon fara för matchen.

Speltips

Odds från Bet365

Leicester kommer till matchen revanschs sugna efter deras storförlust med 5-2 mot Arsenal i förra veckan. Oddset på en Leicester seger ligger på 3.30 och det kan vara ett riktigt bra spel då de ligger före Norwich i tabellen och har imponerat så här långt i år. Ett bar bettingtips kan vara att de blir över 3.5 mål i matchen och de ger 2.75 ggr pengarna. Då Leicester de två målfarligaste spelarna för tillfället i Premier League. Chansningen till matchen är Norwich bästa målskytt Nathan Redmond gör mål i matchen och oddset på det ligger på 5.00

image

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se