Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Newcastle – Leicester City

Dag: lördag den 21 november

Tid: 16:00

Plats: St Jame´s Park

Nu är det dags för Premier League igen efter landslagsuppehållet. Det är den 13 omgången och Newcastle som ligger på en 17 plats i tabellen tar emot tredje placerade Leicester City. I Newcastles senaste match så tog man en viktig 1-0 seger mot bottenkonkurrenten Bournemouth. Målet kom från den spanska anfallaren Ayoze Perez.  Även Leicester kommer från en seger då de vann över Watford med 2-1. Målen kom från N´Golo Kante och Jamie Vardy.

Newcastle har inte övertygat i år det har bara vunnit två av sina tolv matcher. Försvarsspelet har varit deras största problem då de har släppt in 22 mål hittills. Det åkte på en riktigt smäll mot Manchester City för några omgångar sen, då det blev förlust med 6-1. Även framåt så har de gått trögt bara 13 mål så är långt. Då har det en stor seger mot Norwich som man vann med 6-2. Så de har gjort sju mål på 11 matcher. Lagets bästa målskytt är den Holländske mittfältaren Georginio Wijnaldum, med sina sex fullträffar. Han stod för osanolika fyra mål i krossen mot Norwich. De köpte Wijnaldum i somras från PSV Eindhoven.
På deras skadelista så hittar vi Tim Krul, Steven Taylor, Gabriel Obertan, Robert Eliot, Massadio Haidara, Emmanuel Riviere, Jack Colback, Sylvain Marveaux, Rolando Aaronos och Kar Darlow som alla kommer missa matchen.

Leicester som har imponerat i år med sina sju segrar, fyra oavgjorda matcher och en förlust. Deras offensiv med Jamie Vardy och Riyad Mahrez har varit mycket lyckosam i år. Det har blivit 25 mål på tolv matcher, Jamie Vardy har gjort 12 mål och Mahrez sju. Men deras vilja att anfalla har även varit en nackdel för dem i år. De har släppt in 20 mål att jämföra mot toppkonkurrenterna Arsenal och Manchester City som bara har släppt in nio mål.
På deras skadelista så hittar vi Matthew James som blir borta till nästa år. Jamie Vardy har haft skadeproblem men kommer troligtvis inte att missa matchen.

Senast lagen möttes var i maj. Då blev det en övertygande seger för Leicester med 3-0. Målen kom genom Wes Morgan och Leonardo Ullo gånger två.

Speltips

Odds från Bet365

Leicester som ligger på en tredjeplats i tabellen har ett förvånansvärt bra odds då det möter ett bottenlag, Oddset ligger på 2.50 för en Leicester seger. Det är två lag som har släppt in väldigt mycket mål så här långt i Premier League. Så att det ska bli en målrik match känns givet. Oddset på att det blir över 3.5 mål i matchen ligger på 2.70 gånger pengarna. Chansningen till matchen är att Newcastles bästa målskytt Georgino Wijnaldum gör mål i matchen och det ligger på 3.55 gånger pengarna.

 

np-016280-2023518_478x359

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se