Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Milan – Inter

 

Dag: söndag den 31/01 – 2016

Tid: 20.45

Plats: Giuseppe Meazza, Milano

Ett av de hetaste derbyna i Italienska fotboll. Bägge lagen har haft en rätt tuff vårsäsong hittills och haft flera poängtapp. Inter har framförallt tappat i toppstriden och lär inte vara med och göra upp om en titel. Milan ligger för tillfället på en sjätteplats i ligan och Inter ligger på en fjärdeplats. Både Inter och Milan spelade oavgjort i sina senaste matcher.

Milan spelade 2-2 borta mot Empoli i sin senaste match och man gjorde väl inte allt för bra prestation. Empoli ägde stora delar av matchen och förtjänade faktiskt att vinna, men Milan streta ändå emot hyfsat bra. Milan gjorde återigen ett tidigt mål och återigen genom Bacca. Bonaventura gjorde Milans andra mål. Man har inte haft någon vidare form och har inte tagit alls mycket poäng de senaste.

På skadelistan finns Alex, Mexés, Ely, Diego Lopez, och Jeremy Menez. Ingen av dessa spelare kommer bli spelklar till matchen mot Inter.

Carlos Bacca är lagets bästa målskytt och står på tio mål. Han ligger fyra i den totala skytteligan i Italien och är en stark bidragande till att man ligger där man ligger i tabellen.

Inter som länge var på väg mot en trepoängare mot Carpi, men Carpi ville annorlunda och gjorde ett sent mål på tilläggstiden. Inter förtjänade att vinna och man ägde i princip hela matchen och Palacio gjorde Inters mål. På de tre senaste matcherna har man tappat poäng mot Carpi, Atalanta och Sassuolo.

Guarin missar matchen mot Milan för han förhandlar med ett annat lag. Perisic är ett frågetecken inför matchen då han har problem med en fotled.

Inters bästa målskytt i år hittills är Icardi som har stått för åtta stycken mål. Laget har endast gjort 26 mål den här säsongen, men ändå ligger man på en fjärdeplats i ligan. Man har släppt in minst mål däremot och det är i försvarsspelet lagets styrka sitter. Handanovic har förövrigt vart grym i målet och hållit flera nollor.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det är ett derby och allt som oftast när det är derbyn blir det inte alltför bra spelmässigt, mycket kamp och få målchanser. Inter borde vara smått favoriter eftersom man i princip har vunnit varje match med 1-0, dock är man i en dålig trend. Milan i sin tur blandar och ger, slog nyligen Fiorentina för att sedan spela oavgjort mot Empoli. Jag tror att det som ligger närmast till hands är att det blir ett oavgjort resultat som ger 3,30 pengarna. Det är som sagt ett derby och kommer med största sannolikhet bli en ganska målsnål historia och tråkig match. Under 2,5 mål i matchen ger 1,75 pengarna och den är given, den kommer att gå in. Carlos Bacca som har varit väldigt het den senaste tiden och gjort flera mål och framförallt avgörande mål har 2,60 pengarna för att han ska göra mål. Om någon i Milan gör mål kommer det att bli Bacca. Det kommer bli ett 0-0 eller 1-1 resultat det är jag helt säker på. Så oavgjort är givet och under 2,5 mål i matchen!

Bacce