Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Manchester City-Bournemouth

Dag: Lördagen den 17:e Oktober

Tid: 16.00

Plats: Etihad Stadium, England

Då var det för Premier League igen efter landslagsuppehållet, och alla vi som älskar har längtat efter att det ska starta igen. Det är åtta matcher som har spelats i detta års upplaga av Premier League och Manchester City är det laget som ligger på topp av tabellen med sina 18 poäng. Manchester City har sett väldigt starka inledningsvis av säsongen, ett stort avbräck för Manchester City är att Sergio Kun Aguero skadade sig under landslagsuppehållet och blir borta under en lång period. Manchester City möter Bournemouth i sen nästa match och det är den matchen jag kommer skriva om i denna artikel. Bournemouth har inlett denna säsong med åtta poäng på lika många matcher, och ligger på en femtondeplats i ligan. De har fyra poäng ner till en nedflyttningsplats och de har gjort en bra start för att hålla sig kvar i Premier League. Båda lagen har deras två bästa målskyttar långtidsskadade och i Bournemouth så är Callum Wilson korsbandsskadad och blir borta under en längre tid.

Manchester City ligger som sagt etta i Premier League efter åtta omgångar och man har gjort en strålande start där spelet har sett väldigt bra ut för deras del. Manchester City har värvat in många bra spelare under sommarens transferfönster och man är de största favoriterna till att vinna Premier League i år enligt mig. Manchester City spelar ju också i Champions League där man spelar i Grupp D tillsammans med Juventus, Sevilla och Borussia Mönchengladbach. Juventus leder den gruppen med sina sex poäng efter två matcher, Manchester City ligger på en delad andraplats med Sevilla på tre poäng. Borussia Mönchengladbach har inte lyckats spela ihop en enda poäng än så länge i gruppspelet. Manchester City kommer närmast från två vinster, en vinst i Champions League mot Borussia Mönchengladbach och en vinst i Premier League mot Newcastle United. När man spelade i Champions League mot Borussia Mönchengladbach vann man med 2-1 och Manchester Citys mål gjordes utav av Sergio Kun Aguero och ett mål var ett självmål av Borussia Mönchengladbach. Senaste matchen i Premier League var mot Newcastle United och då var det ingen vanlig match, utan man vann med hela 6-1 och fem av målen gjordes utav Sergio Kun Aguero. Kevin de Bruyne gjorde också mål. Sergio Kun Aguero är också den bästa målskytten med sina sex mål i Premier League. De som är skadade i Manchester City är David Silva, Sergio Kun Aguero och Gael Clichy. Samir Nasri, Aleksandar Kolarov, Yaya Toure och Fabian Delph är osäkra till spel.

Bournemouth är nykomlingar i Premier League och man här inlett den här säsongen med åtta poäng på lika många matcher. Man har en målskillnad på minus två mål, men Bournemouth är ett lag som gör väldigt mycket mål, för att vara en nykomling. De har gjort tio mål på åtta matcher, vilket är mer än tillexempel Liverpool. Bournemouth kommer senast från en oavgjord match mot en annan nykomling, nämligen Watford FC. Bournemouths mål i den matchen gjordes utav Glenn Murray. Glenn Murray blev stor syndabock för Bournemouth då han missade en straff i den 85:e minuten. Man kan inte missa sådana lägen när man är nykomling i Premier League och vill stanna kvar i den engelska högsta divisionen även nästa år. Deras bäste målskytt är Callum Wilson som har gjort fem mål i Premier League detta år, ett stort avbräck för Bournemouth är att han är korsbandsskadad och blir borta under en stor del av denna säsong. Bournemouth har en väldigt lång skadelista och Christian Atsu, Tokelo Rantie, Callum Wilson, Tommy Elphick, Max Gradel, Tyrone Mings och Harry Arter är alla skadade och kan inte medverka i denna match.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Manchester City ses som stora favoriter och de gör de med all rätt, de kommer vinna den här matchen med största sannolikhet. De har ett odds på 1,33 vilket är ett lågt men väldigt säkert odds. Båda lagen har sina två bästa målskyttar borta och det tror jag kommer leda till att det blir mindre mål i den här matchen. Att det blir under 2,5 mål har ett odds på 2,40 gånger pengarna och kan vara väl värt att spela på då det är ett väldigt bra odds. Jag tror att Bournemouth får det väldigt tufft att göra mål utan Callum Wilson och att Manchester City vinner utan att släppa in mål känns rätt så troligt. Det ger ett odds på 2,25 gånger pengarna på Bet365 och känns som ett väldigt bra spel. Manchester Citys Kevin de Bruyne har varit het under de senaste matcherna och han får ta på sig stor del av Manchester Citys offensiv då David Silva och Sergio Kun Aguero båda är skadade. Att han gör mål i denna match har ett odds på 2,25 och det kan vara värt en chansning. Mitt sista spel är att tippa på resultat och det mest troliga resultatet enligt mig är 2-0 till Manchester City och det ger ett odds på 8,00 gånger pengarna på Bet365, det är ett väldigt bra odds till ett rätt så troligt resultat i denna match.

Manchester-City-vs-Watford

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se