Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Malmö FF – Real Madrid

 

Dag: onsdag, 30 september

Tid: 20:45

Plats: Swedbank Stadion, Malmö

Det är dags för den andra omgången i Champions League gruppspelet. Malmö FF tar emot det spanska storlaget Real Madrid. I första omgången så mötte Malmö, PSG på bortaplan där det blev en förlust med 2-0. Real Madrid mötte Shakhtar Donetsk på hemmaplan och det tog en övertygande seger med 4-0.

Malmö är avsågat från guldstriden och en topp tre placering i årets Allsvenska. Så de blir inget Europa spel för Malmö nästa år. Så nu kan de lägga all sin energi på att presterar bra i årets Champions League. I senaste matchen mot PSG storspelade den rutinerade målvakten Johan Wiland. Utan Wilands strålande insatts så kunde de runnit i iväg mål mässigt. De värvade Wiland under sommaren, från de danska klubben FC Köpenhamn. Ett problem som Malmö upptäckte under den senast matchen mot PSG var att de har svårt att kommunicera i backlinjen. Då de sydamerikanska backarna Yotun och Filipe Carvalho kan ingen Engelska. De löste problem genom att anställa en tolk som kommer var med på lagets träningar. De kommer till matchen med gott självförtroende då de har tagit sju poäng av nio möjligai Allsvenska och har även gjort 6 mål. På skadelistan finns långtidsskadade målvakten Zlatan Azinovic. Guillermo Mollins, Agon Mehmetis och Rasmus Bengtsson har småskador och kommer missa matchen mot Real Madrid men förväntas var tillbaks i spel inom en månad.

Real Madrid som ligger på en tredje plats i La Liga. I den senaste matchen så mötte de Malaga och det slutade oväntat 0-0. Trots att Real spelade med en man mer i en kvart. Två av Reals många stjärnor Cristiano Ronaldo och Karim Benzema har inlett säsongen fantastiskt. De har gjort fem mål vardera på sex matcher i ligan. I Champions League är de två som leder laget. Cristiano Ronaldo gjorde hattrick medan Benzema gjort ett. På deras skadelista så finns tongivandes spelare som, Pepe, Sergio Ramos, James Rodriguez och Gareth Bale de kommer alla att missa matchen mot Malmö.

Speltips

Odds från Bet365

De känns säkert att det blir en Real Madrid seger så de är inte värt att satsa på. Men att de blir över 3.5 mål i matchen känns troligt och det ger oddset 2.00. som sagt en seger för Real är inte värt att satsa på men att Real vinner matchen utan att släppa in mål ger oddset 2.10. Ronaldo som stod för ett hattrick i senaste matchen kommer till matchen med bra självförtroende. Ett bra tips är att han gör minst två mål i matchen och det ger 2.87. Chansningen till dagens match är att Real gör mål på straff det ger 4.50 ggr pengarna. Real har snabba och tekniska spelare så de kommer bli svårt för Malmös försvarare hänga med hela matchen.

malmo-jpg

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se