Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Liverpool – Manchester United

Dag: den 10/3 – 2016

Tid: 21.05

Plats: Anfield

Det blir ett engelskt möte i denna åttondelsfinal i Europa League. Liverpool tog sig vidare efter att i första matchen kryssat mot Augsburg och sen vann man hemma med 1-0 och avancerade. Manchester United tog sig vidare efter att ha mött Mydtjylland, det första mötet slutade 2-1 till Mydtjylland och det andra mötet slutade hela 5-1 till Manchester United. Det här blir ett oerhört spännande möte över två matcher och allt kan hända.

Liverpool som för tillfället ligger på en sjundeplats i Premier League fortsätter att blanda och ge likt motståndaren Manchester United. Senast i ligaspelet mötte man Crystal Palace och där tog man en imponerande seger. Crystal Palace tog ledningen i den matchen, men Liverpool kom tillbaka dock fick man ett rött kort. Men man lyckades resa sig starkt. Firmino kvitterade och sedan på tilläggstiden fick man in segermålet genom en straff av Benteke.

Milner som fick det röda kortet kommer givetvis till spel mot Manchester United eftersom det röda kortet bara gäller i Premier League. På skadelistan har man Leiva, Stewart, Ings, Gomez och även Rossiter ser ut att missa matchen.

Lagets bästa målskytt i ligaspelet är Firmino och han har gjort åtta mål hittills och när han har bra form gör han mycket mål, men den är för sällan för att kunna förlita sig på Firmino som en av ligans bästa målskyttar.

Senaste mötet mellan lagen slutade 0-1 till Manchester United på Anfield.

Manchester United åkte på en förlust mot West Bromwich i sin senaste Premier League match och det var inte alltför bra formbesked trots att man stått för en hel del skalper på senaste tiden. Mata fick dock ett tidigt rött kort redan efter 26 minuter och det var oerhört tungt för matchen för United. Annars så var det en rätt så jämn match med tanke på förutsättningarna dock avgjorde Rondon för West Bromwich i andra halvlek och man orkade inte komma tillbaka.

Man dras med en hel del skador och det är tungt för laget. Keane, Rooney, Young, Schweinsteiger, Shaw, Borthwick – Jackson. Även Jones och Valencia är skadade och lär inte komma till spel. Mata som fick rött kort i senaste matchen i Premier League, kan givetvis spela i Europa League.

Martial är lagets bästa målskytt och har stått för en fin debutsäsong i den röda tröjan. Unge Rashford har varit riktigt het nu på den senaste tiden. Han fick dock inte till det speciellt mycket mot West Bromwich, men det var inte direkt konstigt. Vi får se om han lyckas göra ett mål mot Liverpool, det kan mycket väl hända för han har näsa för målet kan man lugnt säga.

Vårt Speltips:

Alla Odds från Bet365

Detta kan såklart gå lite hur som helst, Manchester United vill ha ett bra resultat hem till Old Trafford var så säkra. Samtidigt kommer Liverpool pressa på bra för att avgöra redan i första mötet. Liverpool har en bra form och det hade United innan man förlorade mot West Bromwich också. Jag tror dock att Liverpool tar hem matchen och det ger 2,15 pengarna. Ett 2-0 resultat som ger 8,50 till Liverpool är fullt möjligt, dels för att man har hemmaplan och dels för att man är riktigt starka just nu.

man-utd-liverpool_3401455

 

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se