Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Liverpool – Manchester City

Dag: onsdagen den 2:e mars

Tid: 21.00

Plats: Anfield, England

Då var det dags för den 27:e omgången för de här båda lagen. Det här är ett väldigt stort möte mellan två av de bästa lagen i engelsk fotboll. De båda lagen möttes senast i finalen av ligacupen på ett kokande Wembley bara för några dagar sedan. Därmed blir det ett möte väldigt tätt inpå igen mellan lagen, vilket är kul för oss tittare. Senaste matchen var väldigt fartfylld och den innehöll mycket målchanser åt båda håll. Jag förväntar mig att den här matchen ser ut på liknande sätt.

Liverpool ligger för tillfället på en niondeplats i Premier League efter 26 spelade omgångar. Ett inte fullt lyckat resultat för den nya tränaren Jurgen Klopp. Det har dock sett bättre ut än vad det gjorde med Brendan Rodgers och det är väl främst ett år för att lära sig Jurgen Klopps filosofi. De har lyckats göra 38 mål i Premier League och släppt in 36, vilket ger dom en målskillnad på plus två. Liverpool har rätt så bra form och man har inte förlorat på sina fyra senaste matcher.

Senaste matchen för Liverpool spelade dom mot just Manchester City. Den matchen var en final i ligacupen och vinnaren av ligacupen får en plats i Europa League. Matchen slutade lika efter nittio minuters spel och matchen var tvungen att avgöras på straffar. Slutresultatet skrevs till 1-1 efter mål av Fernandinho och Phillippe Coutinho.

Liverpool har fyra spelare på sin skadelista. De som är skadade är Kevin Stewart, Jordan Rossiter, Danny Ings och Joe Gomez. Det är därmed inga nyckelspelare som är skadade för Liverpool. Lucas Leiva, Daniel Sturridge, Dejan Lovren, Mamadou Sakho och Martin Skrtel är frågetecken inför matchen. De bästa målskyttarna för Liverpool denna säsong är Christian Benteke och Roberto Firmino som har gjort sex mål vardera.

Manchester City ligger för tillfället på en fjärdeplats i Premier League. Efter 26 spelade omgångar har de lyckats spela ihop 47 poäng. Manchester City är ett lag som gör väldigt mycket mål och man har gjort 48 mål framåt. De har också släppt in 28 mål och detta ger dom en målskillnad plus 20. Manchester City har inte särskilt bra form och man har förlorat tre gånger på de fem senaste matcherna.

Senaste matchen för Manchester City spelade dom mot just Liverpool. Då spelade man final i ligacupen och matchen var tvungen att avgöras på straffar. Där var Willy Caballero rena monstret och han räddade många straff för Manchester City. Matchen slutade 1-1 och Fernandinho och Phillippe Coutinho var det som gjorde målen.

Manchester City har tre spelare som är definitivt borta mot Liverpool. Det är Fabian Delph, Samir Nasri och Kevin de Bruyne som alla tre är skadade. Yaya Toure som satte den avgörande straffen i ligacupfinalen är också osäker till spel. Den bäste målskytten för Manchester City denna säsong är som vanligt Sergio Aguero. Han har gjort fjorton mål i Premier League.

Vårt speltips:

Alla odds är hämtade från bet365.com

Det är väldigt bra odds i denna match, vilket gör det till en spelvärd tillställning. Jag går på samma spår som i ligacupfinalen och tror att matchen slutar oavgjort. Att matchen slutar oavgjort har ett odds på 3,40. Jag tror också att båda lagen lyckas göra mål, vilket har ett odds på 1,61. Precis som i ligacupfinalen tror jag det blir under 2,5 mål och det har ett odds på 1,95. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där båda lagen gör och att det blir oavgjort, vilket har ett odds på 4,00 gånger pengarna. Jag tror att Sergio Aguero gör målet för Manchester City och att han gör mål i matchen har ett odds på 2,20. Jag tror att Daniel Sturridge gör målet för Liverpool och att gör mål i matchen har ett odds på 2,50. Mitt sista speltips väljer jag att spela på resultat, vilket alltid är svårtippat men ger stor utdelning om ditt spel går in. Det mest rimliga resultat enligt mig är 1-1 och det har ett odds på 6,50 på bet365.

1388084708323_lc_galleryImage_MANCHESTER_ENGLAND_DECEMB

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se