Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Liverpool – Leicester

Dag: lördag den 26/12 – 2015

Tid: 16.00

Plats: Anfield, Liverpool

Liverpool kommer få en rejäl utmaning när skrällgänget Leicester kommer på besök. Liverpool som åkte på en käftsmäll i senaste Premier League matchen mot Watford. Leicester i sin tur hade en jämn och svår match mot det andra Liverpool-laget, Everton. Det här kommer med största sannolikhet bli en av de mest sevärda matcherna på lördag. En jämn match på förhand kanske, men ett lag som ligger i toppen och har ett bra stim är nästan oslagbara. Därför tror jag Leicester kommer ta hem den här matchen ganska ohotat.

Liverpool som torskade mot Watford med hela 0-3 kom inte alls upp i sin standard. Man har varit relativt uddlösa i sina tre senaste matcher och man har åkt på flera onödiga poängtapp mot bottenlag som Newcastle och West Bromwich. Man har för ojämna prestationer, man kan slå Manchester City med 4-1, men sedan förlora mot Newcastle. Det är ojämnheten som sänker Liverpool i år annars hade man legat högre upp i tabellen det är jag nästan helt säker på.

Simon Mignolet har en känning i baksida lår, men kommer förmodligen till start. Martin Skrtel har även han en känning i baksida, men han är lite mer osäker till start än Mignolet. James Milner är vadskadad och missar med största sannolikheten matchen på lördag.

Philipe Coutinho leder lagets interna skytteliga och har gjort fem mål hittills, förövrigt lagets bästa spelare. Benteke skuggar och har gjort fyra stycken mål och är viktig för lagets offensiv även fast han inte är lika produktiv framåt som till exempel Ighalo i Watford.

Leicester som är i en ruskig form och nu senast slog man Everton med 3-2. En stark prestation från Leicester bäddade för segern. Man är det lag i ligan som har gjort klart flest mål och man har gjort hela 37 stycken. Man har satt sig i en bra sits för vårsäsongen och man leder till och med Premier League med några poäng.

En spelare som definitivt är borta mot Liverpool är Schlupp som har dragit upp baksida lår och blir borta några veckor. Jamie Vardy blev knockad i sista matchen, men kommer med största sannolikhet spela. Danny Drinkwater som är en viktig kugge för Leicester brottas med en känning i baksida lår, men kommer förmodligen till start mot Liverpool.

Jamie Vardy leder både lagets och hela Premier Leagues skytteliga, han har gjort hela femton stycken mål och han är så viktig för Leicesters offensiv. Mahrez är den andra viktiga kuggen framåt för Leicester han har gjort hela 13 mål och en hel del assist. Om denna duo är friska under hela säsongen kommer laget fortsätta att gå som ett tåg i serien. Defensivt är laget helt okej och man har en duktig målvakt i Kasper Schmeichel som gör flera viktiga räddningar för laget.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Eftersom att Liverpool är i en formsvacka tror jag inte man kommer lyckas stå emot Leicester särskilt bra. Liverpool har låga odds på att de ska vinna 1,90. Medan Leicester fortsätter att ha hur höga odds som helst trots att man är så duktiga. I denna match har laget 3,80 pengarna. Jag tror definitivt att Leicester kommer ta hem matchen och därför är det klart värt att tippa Leicester vinst. Om man ska tippa målskyttar ska man också ta någon av radarparet Mahrez och Vardy som är poängmaskiner och någon kommer med största sannolikhet göra mål på lördag också. I Liverpool tror jag Benteke sätter ett mål. Ett slutresultat på 1-3 till Leicester tror jag att det kommer bli och man kommer att fortsätta tåga på! Två säkra bet i matchen är över 2,5 mål i matchen som ger 1,61 pengarna och att Leicester vinner som ger 3,80 pengarna!

 

Leicester

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se