Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Leicester – Crystal Palace

Dag: lördagen den 24:e oktober

Tid: 16:00

Plats: King Power Stadium, England

Då var det dags för den tionde omgången i Premier League också och vi har sex matcher som ska spelas under lördagen, fem klockan 16:00 och en match 18:30. Det bjuds på många härliga matcher under denna omgång, men den jag kommer skriva om nu är Leicester som tar emot Crystal Palace på King Power Stadium. Det lär bli en underhållande och jämn match då lagen ligger väldigt tätt i tabellen, Leicester ligger på en femteplats och Crystal Palace ligger på en sjätteplats. Manchester City leder förövrigt ligan på sina 21 poäng. Det här blir en riktigt härlig match att betta på då båda lagen ligger jämnt i ligan och det gör att oddsen höjs.

Leicester är ett härligt lag att kolla på då de spelar en fartfylld och offensiv fotboll, de är ett lag som gör väldigt mycket mål men släpper även in en hel del mål. Leicester har också skytteligaledaren i sitt lag i form utav Jamie Vardy som har gjort nio mål på nio matcher. De har också en bra placering då de ligger på en femteplats i nuläget med sina 16 poäng efter nio matcher. De har dock inte mött särskilt svåra lag i början av säsongen och jag tror de kommer åka längre ner i tabellen efter ett tag. De har bara mött Arsenal, Southampton och Tottenham där man bara lyckats att få med sig två poäng. En oavgjord match mot Tottenham och en mot Southampton. Med det vill jag säga att de har väldigt svårt mot topplagen i Premier League. Deras senaste match var den mot Southampton och den slutade 2-2. I den matchen gjorde de båda mittbackarna i Southampton mål i matchen. Jose Fonte gjorde 1-0 i den 21 minuten, sen kom nyförvärvet Virgil Van Dijk och nickade in den i den 37:e matchminuten. Då kände Jamie Vardy att det var nog och ordnade kvitteringen på egen hand och gjorde två mål, ett i den 66:e matchminuten och det andra kom i den 92:e matchminuten och 2-2 blev slutresultatet. Leonardo Ulloa och Matthew James är de enda skadade spelarna för Leicester.

Crystal Palace är ett bra lag, men många skickliga individuella spelare som är roliga att kolla på. Crystal Palace ligger nu på en sjätte placering i ligan med sina femton poäng och är givetvis nöjda med den starten. Crystal Palace har det också svårt mot topplagen i ligan precis som Leicester, då man har mött Arsenal, Manchester City, Tottenham och Chelsea. Man har bara fått med sig tre poäng från dom matcherna och det var mot Chelsea då man vann med 1-2. Den senaste matchen i ligan för Crystal Palace var dock mot West Ham och då förlorade man med 1-3. Crystal Palaces enda mål gjordes utav Yohan Cabaye på straff. Dwight Gayle fick rött kort i den 44: ematchminuten vilket gjorde det väldigt svårt för Crystal Palace. Den bäste målskytten i Crystal Palace är faktiskt Yohan Cabaye som har gjort fyra mål från sin mittfältsposition. Dwight Gayle är därmed avstängd i matchen mot Leicester. Connor Wickham, Marouane Chamakh och Kwesi Appiah är alla skadade och kan inte heller medverka i denna match.

Vårt speltips:

Alla odds från Bet365

Jag får ändå säga att Leicester är stora favoriter innan denna match då de har en frisk trupp att välja från och de har varit grymma detta år mot mittenlagen och de lite sämre lagen. Att de vinner har ett odds på 2,20 gånger pengarna på Bet365. Jag tror ändå att båda lagen gör mål i denna match och det tror jag eftersom Leicester släpper in väldigt mycket mål. Att Leicester vinner och att båda lagen gör mål har ett odds på 4,00 på Bet365, vilket är värt att tippa på enligt mig. En chansning kan vara att spela på en så kallad wincast och då spelar man på att Jamie vardy gör första målet i matchen och att Leicester vinner, det ger ett odds på 9,00 gånger pengarna. Det här är två väldigt jämna lag och jag tror att Leicester bara vinner med uddamålet, därför kan det vara bra att spela på en vinstmarginal på ett mål, vilket ger ett odds på 4,00 gånger pengarna på Bet365. Jag tror att vi får se Jamie Vardy som målskytt i den här matchen då han varit i grymt bra form under detta år, att han gör mål i matchen har ett odds på 2,62 gånger pengarna. En chansning kan vara att Jamie Vardy gör minst två mål i matchen och det har ett odds på hela 10,00 gånger pengarna, vilket är ett sjukt bra odds att betta på. En annan chansning är att Jamie Vardy gör det första mål i matchen och det har ett odds på 6,50 gånger pengarna på Bet365. Mitt sista tips är att spela på resultat vilket alltid ger höga odds, det mest rimliga resultatet är enligt mig 2-1 till Leicester och det har ett odds på 9,50 gånger pengarna på Bet365.

lei-cry-4-3280-1649252