Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Lazio – Juventus

Dag: fredagen den 4:e december

Tid: 20.45

Plats: Stadio Olimpico, Italien

Det är dags för den femtonde omgången i Serie A och denna omgång inleds på fredagskvällen. Då spelar Lazio mot Juventus på deras hemmaplan, Stadio Olimpico. Juventus ligger på en femte placering i Serie A och Lazio ligger på en tionde placering. Juventus har gått väldigt bra på senaste tiden och man har vunnit sina fyra senaste matcher. Lazio har gått väldigt tungt och den senaste matchen man vann i Serie A var mot Torino den 25:e oktober. Denna match tror jag kommer vinnas av Juventus som har gått väldigt bra.

Lazio ligger i nuläget på en tionde placering med 19 poäng efter 14 spelade matcher. De har gjort 17 mål framåt och släppt in 22 mål bakåt. Detta ger dom en målskillnad på minus fem. De har släppt in väldigt mycket mål, vilket inte är positivt för dom. De har väldigt dålig form i Serie A och har inte vunnit en match i ligan under de fyra senaste omgångarna.

I Europa League har det väldigt bra för Lazio som leder sin grupp. De spelar i grupp G och har efter fem spelade matcher spelat ihop 13 poäng. De har gjort 12 mål framåt och endast släppt in fem mål bakåt, vilket ger dom en målskillnad på plus sju.

Senaste matchen för Lazio var mot Empoli på bortaplan och då förlorade man med 1-0. Matchens enda mål gjordes utav Lorenzo Tonelli. Den senaste matchen i Europa League för dom var mot Dnipro och då vann man med 3-1. Lazios mål gjordes utav Antonio Candreva, Marco Parolo och Filip Djordjevic. Dnipros enda mål gjordes utav Bruno Vilela Gama.

De skadade spelarna för Lazio är Eddy Onazi, Stefano Mauri och Stefan de Vrij. Alla dessa spelare är uteslutna inför denna match. Felipe Anderson är den bäste målskytten för Lazio med sina fyra fullträffar detta år.

Juventus ligger för tillfället på en sjätte placering i Serie A med sina 24 poäng på 14 spelade matcher. Juventus har haft lite problem med målskyttet denna säsong och man har bara gjort 20 mål framåt i ligaspelet. Defensivt har det dock sett bättre ut och man har bara släppt in 11 mål i Serie A. Detta ger dom en målskillnad på plus nio. Juventus har väldigt bra form och man har vunnit sina fyra senaste matcher.

I Champions League går det väldigt bra för Juventus och man leder sin grupp. Man har spelat ihop 11 poäng på fem spelade matcher och det ser väldigt ljust ut för dom. Även i Champions League har de gjort lite mål, nämligen sex till antalet. De har även släppt in väldigt lite mål, bara två stycken. Detta ger dom en målskillnad på plus fyra.

Senaste matchen för dom var mot Palermo i ligan och då vann man med 0-3. Målen i denna match gjordes utav Mario Mandzukic, Stefano Sturaro och Simone Zaza. Den senaste matchen i Champions League var mot Manchester City på hemmaplan och då vann man med 1-0. Matchens enda mål gjordes utav Mario Mandzukic.

De som är skadade i Juventus är Hernanes, Martin Caceres, Kwadwo Asamoah och Roberto Pereyra. Sami Khedira är osäker till spel i denna match. Paul Pogba är avstängd och kan inte vara med mot Lazio. Den bäste målskytten i Juventus detta år är Paulo Dybala som har gjort sex mål denna säsong.

Senaste mötet mellan lagen i Serie A spelades den 18:e april 2015 på Juventus Stadium. Matchen slutade med att Juventus vann och slutresultatet skrevs till 2-0. Målen i denna match gjordes utav Leonardo Bonucci och Carlos Tevez.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Jag tror Juventus vinner denna match då det gått väldigt bra för dom de senaste omgångarna och gått väldigt dåligt för Lazio. Att de vinner denna match har ett odds på 2,10 gånger pengarna på Bet365, vilket är ett väldigt bra odds. Jag tror även att Juventus vinner denna match utan att släppa in mål och det har ett odds på 3,25 på Bet365. Ett bra spel är även att tippa på att Juventus håller nollan och det har ett odds på 2,50 gånger pengarna. Jag tror att det blir 2 eller 3 mål i denna match och det har ett odds på 1,95 på Bet365. Mitt sista speltips är att det blir 2-0 till Juventus och det har ett odds på 9,00 gånger pengarna på Bet365.