Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Juventus – Borussia Mönchengladbach

Dag: Onsdagen den 21:e oktober

Tid: 20:45

Plats: Juventus Stadium, Italien

Då var det dags för den tredje omgången i Champions League och det har ju alla fotbollsälskare längtat efter. Under onsdagen så spelas många roliga matcher, men den jag kommer skriva om nu är Juventus som tar emot Borussia Mönchengladbach hemma på Juventus Stadium. De båda lagen spelar i Grupp D och det gör även Sevilla och Manchester City. Den här gruppen leds utav Juventus efter två matcher och dom har sex poäng inspelade, Borussia Mönchengladbach ligger sist i gruppen med noll poäng efter två matcher. Juventus har inte inlett bra i ligan, men har spelat väldigt bra i Champions League och man har tagit samtliga poäng där. Borussia Mönchengladbach har varken spelat bra i Bundesliga eller i Champions League då man inte tagit några poäng. Det här blir en match som jag tror att Juventus kommer dominera från början till slut.

Juventus har inte inlett bra i Serie A och man ligger på en fjortondeplats efter åtta matcher. De regerande mästarna har bara nio poäng på åtta spelade matcher och man ligger elva poäng efter Fiorentina som ligger på toppen av tabellen. Även om det är trettio matcher kvar av Serie A så tror jag att det blir svårt för Juventus att vinna ligan även i år, det är svårt att se i nuläget men spelet från Juventus sida har inte sett övertygande ut i Serie A. I Champions League har det dock sett bättre ut för Juventus och man leder Grupp D efter två matcher spelade då man har vunnit båda matcherna. Man har vunnit mot Manchester City och Sevilla i Champions League och det är de två svåraste lagen i den här gruppen enligt mig, Borussia Mönchengladbach ser jag som den klara fyran i denna grupp. Juventus vann mot Manchester City med 1-2, och då gjorde Juventus samtliga mål i den matchen. Giorgio Chiellini gjorde självmål medan Mario Mandzukic och Alvaro Morata gjorde mål i rätt bur för Juventus. Den senaste matchen i Champions League var dock mot Sevilla och då vann man med 2-0. I den matchen gjordes målen utav Alvaro Morata och Simone Zaza. Senaste matchen för Juventus i Serie A var en stormatch mot Inter som var en rätt så trevlig match att kolla på även om den slutade mållöst, 0-0. Nyförvärvet Paulo Dybala är den bästa målskytten med sina tre mål såhär långt. Rubinho, Martin Caceres och Stephan Lichtsteiner är på skadelistan för Juventus. Gianluigi Buffon fick en smäll på vaden mot Inter och är ett frågetecken inför denna match.

Borussia Mönchengladbach inledde sina första fem matcher i Bundesliga med förlust och till följd av detta så blev deras tränare sparkad. Det gav en direkt effekt och redan i den sjätte matchen av Bundesliga så vann man mot FC Augsburg med 4-2. Efter fem raka förluster i början av säsongen så har man nu fyra raka segrar i Bundesliga och det börjar se ljusare ut för Borussia Mönchengladbach. Efter nio matcher så har man alltså plockat tolv poäng och med det så ligger man i nuläget på en tionde placering Bundesliga. I Champions League så har det gått sämre för Borussia där man har noll poäng efter två matcher och ligger sist i gruppen med det resultatet. Man har två raka förluster mot Sevilla med 3-0 och mot Manchester City med 1-2. Den senaste matchen i Champions League var mot Manchester City och då förlorade man som sagt med 1-2. Borussia Mönchengladbachs enda mål i matchen gjordes utav Lars Stindl. Borussia Mönchengladbach släppte in ett självmål av Andreas Christensen i den 65:e minuten, sen blev Manchester City tilldömda en straff i den 90:e minuten som Sergio Kun Aguero förvaltade på bästa sätt. Senaste matchen i Bundesliga var en 5-1 vinst mot Eintracht Frankfurt och då gjorde Raffael två mål, Andre Hahn gjorde också två och Mahmoud Dahoud gjorde också ett för Borussia Mönchengladbach. Raffael är också den bästa målskytten i Borussia Mönchengladbach. På Borussia Mönchengladbachs hittar vi Nico Schulz, Patrick Hermann och Martin Stranzl är alla skadade och kan inte medverka i denna match. Marvin Schulz är osäker till spel mot Juventus.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Det känns som en rätt så säker Juventus vinst i denna match och det har ett odds på 1,45 gånger pengarna. Det känns som det kommer bli målsnålt då Juventus är bra på att hålla tätt bakåt, men inte superbra på att göra mål sen Carlos Tevez har lämnat. Under 2,5 mål har ett odds på 2,05 på Bet365 och är klart värt att tippa på. Jag tror att Juventus vinner utan att släppa in mål och det har ett odds på 2,30 vilket jag tycker är ett säkert spel. Jag tror att Alvaro Morata kommer göra mål i denna match och det har ett odds på 2,50 gånger pengarna, då han är en van målskytt och kan utnyttja sin snabbhet mot Borussia Mönchengladbachs backlinje. Paulo Dybala har också varit bra för Juventus och att han gör mål känns troligt till denna match, det har ett odds på 2,20 gånger pengarna på Bet365. Det resultat jag skulle tippa på till denna match är 2-0 till Juventus och det har ett odds på 6,50 gånger pengarna. Det gör att dom får en vinstmarginal på två mål och om du vill spela på det så ger det odds på 4,00 gånger pengarna på Bet365, vilket kan vara värt en chansning.

juventus-vs-borussia-monchengladbach

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se