Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips FC Barcelona – Bayer Leverkusen

Dag: Tisdagen den 26:e September

Tid: 20.45

Plats: Camp Nou, Spanien

I Grupp E som består utav Bayer Leverkusen, Roma, FC Barcelona och FC Bate Borisov så ligger faktisk Bayer Leverkusen etta i gruppen med sina tre poäng. FC Barcelona ligger på en delad andraplats med en poäng och det är just FC Barcelona mot Bayer Leverkusen som jag ska skriva om nu. Bayer Leverkusen inledde sitt Champions League spel mot FC Bate Borisov och den matchen vann man, FC Barcelona spelade lika mot Roma i sin första match.

FC Barcelona ligger på en andraplats i La liga med sina 15 poäng, men man är bara en poäng efter Villareal. De har inte alls haft samma form som de hade förra året då de dominerade mot alla lag ute i Europa. Tres amigos har också haft svårare med målskyttet än vad de hade förra året då de var den farligaste anfallstrion i hela världen enligt mig. Deras förra match i La Liga var mot UD Las Palmas och då vann man med 2-1 och båda målen gjordes av Luis Suarez. Lionel Messi blev skada i den 10:e matchminuten och han lär bli borta i upp till två månader med sin ligamentskada. Deras senaste match i Champions League var mot Roma och då spelade man som sagt oavgjort. I den matchen blev det 1-1 och då gjorde Luis Suarez mål för FC Barcelona, Romas mål var ett drömmål som gjordes utav Alessandro Florenzi från halva plan. Ett tungt avbräck för FC Barcelona är att Lionel Messi är skadad, skadade är också Jordi Alba, Rafinha, Thomas Vermaelen och Claudio Bravo.

Bayer Leverkusen som leder den här gruppen efter vinst mot FC Bate Borisov ligger femma i Bundesliga med sina tolv poäng. Där ligger man på samma poäng Vfl Wolfsburg. Man vann med 4-1 mot FC Bate Borisov och då gjorde Hakan Calhanoglu två av målen. Javier Hernandez gjorde också ett av målen. Deras senaste match i Bundesliga vann dom med 0-3 mot Werder Bremen. Målen gjordes utav Admir Mehmedi, Julian Brandt och Kevin Kampl. Deras bäste målskytt i ligaspelet är Julian Brandt som har mäktat med två fullträffar. Roberto Hilbert, Charles Aranguiz och Ömer Toprak är alla skadade. Tin Jedvaj är ett frågetecken inför denna match men han är tillbaka i träning.

Deras senaste möte lagen emellan skedde 2012 i Champions League. Då vann FC Barcelona klart båda gångerna. Den 14 februari 2012 vann dom med 1-3 och senare när de möttes på Camp Nou så vann FC Barcelona och då blev slutresultatet hela 7-1. Det var det året Barcelona blev slaktade av Bayern München i semifinalen och slutresultatet blev 7-0 efter två matcher.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Det känns ändå som det kan bli lika i den här matchen då FC Barcelonas form inte varit den bästa och deras bäste spelare Lionel Messi är skadad till denna match. Ett oavgjort resultat ger 5,00 gånger pengarna på Bet365. Att det blir två eller tre mål i matchen har ett odds på 2,05 och känns som ett väldigt säkert bet. Att det blir lika många mål i båda halvlekarna har ett odds på 3,75 gånger pengarna på Bet365 och kan vara en chansning att tippa på. Om jag hade tippat på resultat i den här matchen skulle jag tippa 1-1 och det har ett odds på 9,00, vilket är en chansning. Ett spel som är värt en chansning är att det blir oavgjort och att båda lagen gör mål och det har ett odds på 6,00 gånger pengarna. Att bara tippa på att båda lagen gör mål ger ett odds på 1,83 gånger pengarna på Bet365.

 

Michal+Kadlec+FC+Barcelona+v+Bayer+04+Leverkusen+0V4SQisuPE4l

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se