Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips FA-cup final: Arsenal-Aston Villa

Arsenal - Aston Villa

Plats: Wembley stadium

Tid: 18.30

Då var det dags för FA-cup final där regerande mästarna Arsenal får göra upp om pokalen mot Aston Villa. Där Arsenal är klara favoriter för att ta hem pokalen för andra gången i rad. Detta är första gången Aston Villa är i final sedan 1-0 förlusten mot Chelsea år 2000. Man har även inte vunnit FA-cupen på 58 år.

Inbördesmöten:

01/02/2015 – Arsenal 5-0 Aston Villa

20/09/2014 – Aston Villa 0-3 Arsenal 

Arsenal har som vanligt gjort en bättre vår än höst och sett stundtals riktigt bra ut med en Sanchez som trivs riktigt bra i Arsenal. Walcott slog även till med ett hattrick sist mot West Brom. Överlag är Arsenal i bättre form och är det bästa laget och därför även klara favoriter.

Aston Villa hamnade till slut på en 17:e plats i ligan och har egentligen inte så fina resultat med sig till denna match. Man förlorade 6-1 mot Southampton och 0-1 mot Burnley. Det enda hoppet Aston Villa har är att Benteke är i bra form och har varit Premier Leagues bästa målskytt sedan Tim Sherwood tog över laget.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Arsenal: 1,53

Oavgjort: 4,5

Aston Villa: 6,5

Vårt speltips:

Arsenal är solklara favoriter och oddset är alldeles för lågt. Samtidigt har Aston Villa gjort minst ett mål på 8 av sina senaste 9 matcher där den enda nollan kom mot Burnley sist.

Över 2,5 mål och att båda lagen gör mål får man till odds på 2,3 och sett till statistiken bör båda lagen minst göra ett mål. Där Benteke har varit en bidragande faktor. Han kommer vara på hugget idag och kommer säkert kunna göra ett mål iallafall. Då Arsenal bör vinna matchen och Arsenal brukar släppa till ett mål baklänges, så tror jag därför att detta är ett bra spel till bra odds.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se