Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: CSKA Moskva – Wolfsburg

Dag: onsdag den 25/11 – 2015

Tid: 18.00

Plats: Arena Khimki, Moskva

Mötet mellan CSKA Moskva och Wolfsburg är ett viktigt möte för bägge lagen. CSKA måste vinna sina två sista matcher för att kunna komma på en andraplats. Wolfsburg har tre poäng mer än CSKA och ligger på samma poäng som PSV Eindhoven inför näst sista omgången. Detta är den jämnaste gruppen där alla kan gå vidare i princip. Det kommer bli en intressant match och även följa grupp B av kvällens matcher.

CSKA Moskva som i sin senaste Champions League match förlorade mot Manchester United med 1-0 och det var inte jättelångt borta att man knep en poäng i den matchen. Även fast United var det spelförande laget, tog det lång tid för dem att sätta det avgörande målet som gjordes i matchminut 79. I ligaspelet det senaste har man inte varit i någon vidare form heller. Man har förlorat sina två senaste matcher och lagen bakom har börjat knappa in den överlägsna ledning som man hade. Förlusten senast mot Krylya Sovetov Samara där man förlorade med 0-2 var inget bra för självförtroendet, Krylya Sovetov Samara är ett bottenlag och det är en match CSKA Moskva borde vinna varje match.

Skador i laget Vasily Berezutskiy som är tillbaka på planen snart dock, Roman Eremenko, Pomazun och Shcennikov. Seydou Doumbia missar även han matchen och han har varit en av CSKA Moskvas bästa spelare i år och stått för många mål. Han blir väldigt svår att ersätta, han ledde den interna skytteligan för CSKA Moskva i Champions League där han har producerat tre mål.

Ahmed Musa är viktig för CSKA Moskva han har gjort flest mål och är en väldigt farlig spelare att möta. Alan Dzagoev är en annan viktig spelare som är väldigt kreativ framåt som bidrar med flera assister.

Wolfsburg hade en svag match senast mot PSV Eindhoven och förlorade med 2-0. Det var en jämn match och kanske borde det ha blivit ett oavgjort resultat, men det var starkt att PSV vann. I sin senaste match vann man med hela 6-0 och visade ett bra formbesked. CSKA Moskva kan nog få rätt stora problem med Wolfsburgs offensiv.

Borta i Wulfsburg är bara Luis Gustavo och det är givetvis ett avbräck eftersom det är en riktigt duktig spelare som är viktig på mittfältet och vinner mycket boll.

Bas Dost har gjort mest mål i ligaspelet för Wolfsburg och är en viktig spelare som producerar mycket. Den offensive mittfältaren Max Kruse är en annan han bidrar med väldigt mycket framåt och är riktigt het för tillfället han gjorde två mål senast mot Werder Bremen och kommer säkerligen göra något idag.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det här kommer bli en jämn match och det är en viss oklarhet hur den här matchen kommer gå. Bortalagen som kommer till Ryssland, brukar ha viss problem att ta poäng där. Enligt spelbolaget är CSKA Moskva knappa favoriter och har ett odds på 2,60 medan Wolfsburg har ett odds på 2,80. Vi tror att CSKA Moskva kommer ha det lite tuffare med tanke på en av deras bästa spelare är borta. Doumbia som har gjort så mycket viktiga mål för CSKA Moskva. Dessutom är man i en negativ spiral och har torskat flera matcher nu det senaste. Wolfsburg förlorade faktiskt mot PSV Eindhoven senast, men de känns hetare nu efter senaste matchen. Man kommer alltså till matchen med bra självförtroende vilket är en fördel. Vi tror att CSKA Moskva kommer vara väldigt defensiva och Wolfsburg kommer att äga mycket boll. Ett oavgjort resultat som ger 3,50 pengarna känns mest rimligt. 1-1 känns som ett troligt slutresultat där Musa och Kruse har gjort mål. Senaste matchen lagen emellan slutade 1-0 till Wolfsburg efter mål av Julian Draxler. Det var alltså relativt målsnålt även den matchen. Bägge lagen måste vinna och det kommer bli en bra match, där bägge lagen måste vilja gå framåt!

Bas dost

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se