Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Crystal Palace – West Bromwich

Tid: 13:45

Dag: Lördag, 3/10 2015

Plats: Selhurst Park, London

Lite efter lunchtid på lördag så är det dags för avgörandet mellan Crystal Palace och West Bromwich. Crystal Palace som ligger på en sjunde placering i tabellen efter sjunde omgången, och West brom har lyckats placera sig på en femtonde placering. Matchen avgörs på Crystal Palace hemmaarena Selhurst Park i London. Det kommer säkerligen bjudas på ett bra tryck från publiken i denna lördagsmatch då den åttonde omgången ska avgöras.

West Brom spelade sin senaste match mot Everton där matchen slutade med en vinst till Everton, resultatet blev i denna match 2-3. Om man kollar tillbaka på deras fem senast spelade matcher så finns det där 2 vinster, 2 förluster och en oavgjord match. Ändå en helt okej start för West Brom, dem hade kanske hoppats på lite mer men det är inte kört för dom på något sätt.

Crystal Palace mötte i sin förra match Watford, där det resulterade i en 1-0 vinst för Crystal Palace. Dom ligger som sagt nu på en 7 placering i tabellen med 12 poäng. Om man kollar på deras 5 senaste spelade matcher så finns det där 3 vinster och 2 förluster i bagaget. En relativt bra start på Premier League säsongen för ett lag som Crystal Palace.

Senaste gången lagen mötte varandra var i april där West Brom plockade en övertygande 2-0 seger. Ett resultat som kan bli aningen svårare att prestera denna gången. Och om man går tillbaka till oktober förra året finns det där en 2-2 match mellan lagen. Crystal Palace har spelat detta års Premier League säsong bättre än vad West Brom lyckats göra. Men om man kollar på tidigare resultat så kan det bli en jämn match mellan lagen.

Om man kollar på skador i lagen så har West Broms svenske försvarsspelare Jonas Olsson en befarad skada i låret och blir troligen borta från lördags matchen. Och bland annat även Salomon Rondon har rapporterat en ”knock” och blir även han troligen frånvarande från denna helgs avgörande. Crystal Palace har aningen mer rapporterade skador i laget, bland annat så är Joel Ward tveksam inför helgens match då han har en knäskada att dras med. Damien Delaney har problem med ljumskarna, Connor Wickham har fått en smäll mot revbenen och läget för honom är också oklart.

Vårt speltips:

odds från Bet365.

Jag tror att matchen kommer bli jämn och det lär utan tvekan bli en hård kamp mellan lagen. Men jag skulle tippa på att Crystal Palace plockar hem matchen med ett 1-0 resultat efter fulltid.  Detta grundar jag på att dom har spelat sina senaste matcher bättre och på en högre nivå än vad West brom har. Men vad som helst kan hända i fotboll dom har ju som sagt en del skador i truppen men detta kommer förhoppningsvis för Crystal Palace inte stoppa dom. Oddsen enligt Bet365 att Crystal Palace vinner matchen är 1.83 gånger pengarna.

Ett annat resultat som ändå är rätt så troligt att matchen skulle sluta om man inte tror på en vinst för Crystal Palace är att det blir en mål fattig lika match, oddsen för detta är 3.60

Ett inte riktigt lika troligt resultat är att West Bromwich vinner matchen detta är inte jätte troligt enligt mig om inte West Brom har en bra dag, oddsen för detta ligger i alla fall på höga 5.0 gånger pengarna, kan vara värt att satsa någon peng på om man tror på West Brom.

En spännande match kommer det i alla fall bjudas på och vi önskar er lycka till med ert tippande!

Crystal-Palace-vs-West-Brom

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se