Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Crystal Palace – Swansea City 28/12

Dag: måndag, den 28:e december

Tid: 16.00

Plats: Selhurst Park, England

En ny omgång i Premier League ska spelas efter en dag vila. Det är 2015:s sista omgång och det kommer bli en hel del roliga matcher att titta på nu i mellandagarna. Det är den 19:e omgången som ska spelas och det är ett skrällag i form av Crystal Palace som just nu ligger på en femteplats, tar emot något utav ett flopplag, Swansea City. Swansea vann dock senast mot West Bromwich med 1-0 men det var deras andra vinst på hela 14 matcher. Vinner de mot Crystal Palace nu på måndag så tror jag att vindarna vänder och Swansea seglar upp i tabellen igen. Crystal Palace kommer senast från en 0-0 match borta mot Bournemouth. Men deras form är dock riktigt bra och detta är en match man ska vinna mot ett till synes svagt Swansea. Men det är klart allt kan hända i fotboll och särskilt i Premier League, det har vi redan sett i den här säsongen.

Skador:

Crystal Palace: Yannick Bolasie, Connor Wickham, Dwight Gayle, Bakary Sako och Kwesi Appiah kommer inte att delta på matchen nu på måndag. Chung-Yong Lee har fått tillskott i familjen i lördags så han kommer inte heller till spel. Damien Delaney, Scott Dann och Patrick Bamford är osäkra till spel på grund av lite skadekänningar.

Swansea City: Enbart anfallaren Éder som har en fotledsskada och backen Franck Tabanou som har en lårskada. Trots att man inte har några speciella skador och absolut inte några viktiga spelare bort gör det ännu konstigare till att dem ligger där dem ligger och att den senaste formen är så pass dålig som den faktiskt är.

Vårt speltips:

Alla odds är hämtade från bet365.com.

Swansea vann senaste men det var hemma mot ett svagt West Bromwich och de har som sagt även bara vunnit två av de senaste 14 matcherna. Crystal Palace går däremot som tåget och ligger just nu på en femteplats och med lite tur senast hade man knipit två poäng till. Hemmaplan och är i en bra form talar för sig själv. Jag tror att Crystal Palace vinner matchen och det till ett odds som ligger på 2.10 i nuläget.

Swansea är lite på uppåtgång och jag tror att de kommer försöka hålla det tätt bakåt i förstahand. Särskilt när de möter ett så formstarkt lag som Crystal Palace faktiskt är. Jag tror inte heller att Palace kommer att sticka iväg och göra många mål. Jag tror att det kommer bli en målsnål match och därför vill jag tippa på att matchen slutar under 2,5 mål och det är till oddset 1,61 gånger pengarna.

Mitt sista speltips är att Crystal Palace vinner utan att släppa in ett mål. Det tror jag är fullt möjligt och Swansea har som jag sagt tidigare ingen bra form och de hr även blivit nollade i ett par matcher denna säsong. Deras självförtroende är inte bra och man åker till en svår arena som Selhurst Park där oerhört många lag brukar ha problem, i vilket fall den här säsongen. Oddset på att Crystal Palace vinner utan att släppa in ett mål är 3.25 i nuläget.

_83202456_chamakh_celebration_pa