Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa del rey: Athletic Bilbao – FC Barcelona

Messi vs atletico

Tid: 21:30

Plats: Camp Nou, Barcelona

Då var det dags för spanska cupen där Athletic gästar Barcelona på Camp Nou i finalen. Barcelona slog Villareal i semin och Athletic slog Espanyol. En final är alltid en final och båda lagen kommer ge allt de har. Barcelona kommer in till mötet med en bättre form, man har redan vunnit ligan och dessutom är i final i Champions League efter att ha slagit Bayern. Athletic kommer med en stabil vinst mot Villareal där man vann med hela 4-0.

Inbördes möten:

2/8/15 – Athletic 2 – 5 Barcelona

9/12/14 – Barcelona 2 – 0 Athletic

Barcelona har spelat ett otroligt bra vinterhalvår där man över Madrid, Atletico, Bayern, PSG och City. Athletic landade på en 7:e plats på ligan där man har blandade resultat som 2-5 förlusten mot Barcelona samtidigt slog man Madrid 1-0.

Supertrion längt fram hos Barcelona har varit i hysterisk form och burit fram laget, samtidigt har Luis Enrique äntligen fått koll på försvaret som har storspelat mot slutet.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Athletic: 12.00

Oavgjort: 6.00

Barcelona: 1.22

Vårt speltips

Barcelona stormar på som bara den och har svårt att se Athletic kunna såra de på något sätt. Försvaret har varit otroligt stabil det sista och anfallet har varit mirakulöst med Messi i sin bästa form någonsin.

Barcelona att vinna utan släppa in ett mål ges till ett odds på 2.02 och är det bästa spelet just nu. Då Barcelona spelar denna match innan CL-finalen nästa vecka så vill man visa vad man går för och en trippel är inte så långt ifrån.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se