Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa America: Matchdag 1 Grupp C

Group-C

Idag spelar grupp c sina första matcher i Copa America. Först ut är det Colombia mot Venezuela klocka 21.00 på Estadio El Teniente, Rancagua. Klockan 23.30 spelar Brasilien mot Peru på Estadio Municipal Bicentenario Germán Becker, Temuco.

Colombia- Venezuela

Colombia är en av de mindre favoriterna i denna turnering efter Argentina, Brasilien och Chile. Medan Venezuela tippas som bäst trea i denna grupp. Colombia kommer med en fin form, 5 vinster på senaste 5 matcher. Med en Falcao som har gjort mål i senaste tre matcher tillskillnad från sin tid i Manchester United.

Colombia lär vilja gå för 3 poäng då Brasilien lär vinna sin match mot Peru senare ikväll. Med Jackson och Falcao på topp och James bakom dessa herrar så bör det kunna gå hela vägen ikväll.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Colombia 1,50

Oavgjort 4,00

Venezuela 7,50

Vårt speltips:

Colombia lär starta lite försiktigt som alla andra lag har startat. Med en Falcao som vill visa sitt värde efter United fiaskot lär det i alla fall bli minst 1 mål i denna match

Bet365 ger Colombia -1 asian till 1,90 anser jag vara ett bra spel. Vinst leder till att du får pengarna tillbaka och tvåmåls vinst ger utdelning.

 

Brasilien-Peru

Brasilien är en av storfavoriterna i denna turnering med Neymar som den helt klart ledande stjärnan. Sedan Dunga tog över efter Scolaris flopp-VM så har Brasilien gått bra. 5 vinster senaste 5 matcher där bland annat Chila, Mexico och Frankrike varit motståndarna.

Brasilien saknar målvakten Diego Alves, Danilo, Marcelo, Oscar och Luis Gustavo det är inga dåliga spelare men ersättarna håller en bra klass de med. Coutinho hoppade av träningen sist och det är oklart om han kan delta i matchen. Trots det så backar spelbolagen en klar brasiliansk vinst. Då spelare som Alves, Neymar, Thiago Silva, David Luiz och Fernandinho tros starta

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Brasilien 1,35

Oavgjort 5,00

Peru 9,00

Vårt speltips

Brasilien är den solklara favoriten och med Neymar i bra form lär de kunna skapa en del framåt. Försvarsmässigt håller Brasilien spelarna bra klass men mot Tyskland sist i VM visade de att de inte är så samspelta.

Bet365 erbjuder Brasilien vinst och över 2.5 mål till 2.20 vilket är ett rätt bra odds. Då Brasilien kommer vilja visa upp sig sedan förnedringen mot Tyskland i VM sist och med en frisk Neymar är Brasilien oftast mål glada.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se