Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa America: Grupp B omgång 3

gfx-copa-america-group-b_1oe9d7cmshl8z1tivtwzkktq99-702x336

Sista omgången för Copa Americas gruppspel har inlett där Chile och Bolivia är nu säkra för kvartsfinalen. Idag spelar grupp B och där hittar vi Argentina på första plats med 4 poäng, Paraguay tvåa med 4 poäng, Uruguay trea med 3 poäng och sist Jamaica med 0 poäng.

 

Uruguay-Paraguay

Tid: 21:00

Plats: Estadio La Portada de La Serena, La Serena

Paraguay har inlett hett och sitter på en andra plats, man är garanterad till kvartfinal då man har 4 poäng. Som sämst hamnar man på tredje plats och har en poäng mer en Ecuador så då är man en av de bästa treorna. Uruguay måste däremot få med sig minst oavgjort för att säkra avancemang.

Paraguay hämtade upp 2-0 underläge mot Argentina i första matchen och lyckades slå Jamaica med 1-0. Paraguay slog Jamaica också med 1-0 men förlorade med samma siffror mot turneringsfavoriten Argentina.

Uruguay saknar som sist sin bästa anfallare Suarez och det syns väl på spelet och målproduktionen. Man har endast lyckats med att göra ett mål på två matcher.

Sist lagen möttes i Copa America var i förra upplagan 2011, där man spelade finalen och Uruguay vann med 3-0. Efter det har de möts en gång och slutresultatet var 1-1.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Uruguay 2,37

Oavgjort 3,00

Paraguay 3,75

Vårt speltips:

Det här är en match som på förhand känns att det kan gå exakt hur som helst. Men Uruguay har inte varit tillräckligt bra och tror att man nöjer sig med ett oavgjort resultat för då är man vidare. Samtidigt som Paraguay lär sluta tvåa för Argentina bör vinna mot Jamaica

Att spela på oavgjort är lite tråkigt men samtidigt värt med tanke på förutsättningar.

Argentina-Jamaica

Tid: 23:30

Plats: Estadio Sausalito, Viña del Mar

Argentina har med sig en vinst och ett oavgjort resultat till denna match. Jamaica har förlorat båda sina matcher med 1-0. Det mesta pekar tyvärr även på en tredje förlust idag med. Aguero har varit i bra form och gjort 2 av lagets 3 mål. Sista matchen var det tufft spel mot Uruguay men man lyckades till slut få med sig alla poäng. Jamaica är klara underdogs i denna match och har egentligen inget att spela för. Slutar matchen som spela klockan 21:00 är man redan utslagna vid avspark. Det kan antingen göra att man spelar ut hela registret och chockar Argentina eller att man lägger sig ner. Oavsett vad så ska Argentina se till att sluta på toppen av denna grupp.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Argentina 1,14

Oavgjort 9,00

Jamaica 23,00

Vårt speltips:

Argentina lär vinna denna match enkelt och frågan är om man inte kör över Jamaica för att få lite bättre moral inför kvarten. Aguero som har varit grym i turneringen väntas starta och jag tror att han sätter dit minst två

Bet365 erbjuder Aguero gör minst två mål till 4,50, en chansning men mot sämre motstånd lär han vilja visa upp sig ordentligt.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se