Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa America: Chile-Mexico

Chile - Mexico

Tid: 16/6 01:30

Plats: Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos, Santiago de Chile

Då var det dags för omgång två och nu möts favoriterna i grupp A, Chile – México. Chile kommer med en 2-0 vinst mot Ecuador och Mexico spelade en mållös match mot Bolivia. Vinner Chile denna match är de garanterade till kvartsfinal och förmodligen också säkra grupp etta.

Chile kommer till matchen med en härlig harmoni. Man får inte heller glömma av att turneringen spelas i Chile och där har man självklart en stor fördel redan innan matchstart. Sist förvaltade Vidal en straff som sänkte Ecuador och allt pekar på att man kommer fortsätta ösa på imorgon också. Sanchez tillsammans med Vidal är de lysande stjärnorna i Chile. Bravo i målet spelade även en bra match och höll nollan.

Mexico har lämnat både Giovanni dos Santos och Javier Hernandez utanför Copa America spelet. Man har även blivit anklagade att ha hämtat B-lagstruppen. Nu har även Marquez skadat sig och förväntas missa morgondagens match. Mexico lär dock fortsätta spela 5-3-2 även utan Marquez.

Chile har vunnit tre av sina fem senaste matcher medan Mexico har vunnit en match av sina senaste fem matcher. Där vinsten var mot Guatemala. Chile är favoriten inför matchen och det är inte så konstigt med tanke på att turneringen spelas på hemmaplan. Dessutom har man fler kvalité spelare än Mexico.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Chile 1,50

Oavgjort 4,20

Mexico 8,00

Vårt speltips:

Chile är heta och kommer vilja gå för vinst och säkra avancemanget redan imorgon. De är dock inte lika starka framåt som bakåt och tror därför att Mexico kommer kunna skapa lite problem för dem. Men inte tillräckligt mycket för att vinna.

Bet365 erbjuder Chile vinst och över 2,5 mål till 2,62 vilket är ett lockande spel. Samma spel resulterade i vinst i Brasilien matchen och jag tror att det även kommer göra det i denna match.