Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Copa America: Brasilien-Colombia

brasilien - Colombia

Tid: 18/6 2:00

Plats: Estadio Monumental David Arellano, Santiago de Chile

Då var det dags för storfavoriten Brasilien att spela sin andra match och det är mot Colombia. Brasilien kommer efter en 2-1 vinst mot Peru där Neymar stod för ett mål och en assist. Colombia kommer med något lite sämre facit, en chock förlust mot Venezuela gör att man är sist i guppen dock efter endast en match spelat.

Brasilien har chansen att säkra kvartfinal platsen redan nu vid vinst medan Colombia lär säkert vilja ta minst en poäng för att ha större chans att kunna ta sig vidare från gruppen. Viktigt att komma ihåg att ettorna och tvåorna går till kvarten och de två bästa treorna.

Neymar var verkligen på spelhumör sist och spelar han som mot Peru lär det bli några mål i denna match. Colombia däremot stod för ett fiasko första matchen. Där man var alldeles för dåliga och kom aldrig upp i nivå. Falcao syntes knappt och James kämpade på men fick inte mycket uträttat förutom några skott.

Brasilien visade tecken på dåligt försvarsspel där första målet var en misskommunikation mellan Jefferson och Luiz. Man har dock vunnit nu 11 matcher i rad och kommer in som det starkare laget.

Historiskt sett har Brasilien vunnit 17 av deras 27 matcher mot Colombia och endast förlorat 2. Senast lagen möttes i tävlingssammanhang var i VM där Brasilien vann 2-1.

Matchspel 1-X-2 hos Bet365

Brasilien 2,05

Oavgjort 3,50

Colombia 4,50

Vårt speltips:

Brasilien kommer vilja säkra kvartsfinalen och Neymar lär vilja sätta dit en till. Colombia kommer kunna få fler ytor än vad man fick mot Venezuela och det förväntas vara en öppen match. Spelet på Brasilien lockar men enligt mig är det alldeles för osäkert spel med tanke på att Brasilien egentligen aldrig spelade en bra match mot Peru.

Bet365 erbjuder över 2,5 mål till 2,10 vilket enligt mig är ett bra odds då dessa lag är mål glada och det lär vara många chanser. Med Neymar på plan kan vi nästan redan räkna med att Brasilien minst gör ett mål.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se