Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Champions League Grupp A omgång 1

Champions League är tillbaka i TV-rutan nu igen och det ser vi alla fram emot, speciellt folket i Malmö som får se deras lag möta Paris Saint Germain på Parc des Princes. Någon som är extra tagga för den här matchen lär ju vara Zlatan Ibrahimovic som fortfarande är osäker till spel efter att ådragit sig en liten skada mot Ryssland och gick på sprutor matchen mot Österrike, återstår att se om han kan spela.

Paris Saint Germain – Malmö FF

Dag: Tisdagen den 15e September

Tid: 20.45

Plats: Parc des Princes, Frankrike

Paris Saint Germain som vann Ligue 1 förra året kommer direkt in i gruppspelet utan att behövt spela play-off som Malmö har gjort. I först kvalomgången så mötte Malmö först Zalgiris där man vann med 1-0. I andra kvalomgången mötte dom Red Bull Salzburg och vann med 3-2. Malmö spelade sen play-off och mötte de skotska mästarna Celtic, de matcherna vann de med 4-3 i slutresultat.

I Allsvenskan har det inte gått som det har tänkt sig för Malmö FF, då de ligger på en femte placering i serien. En klar försämring från förra året då de dominerade hela Allsvenskan och inget lag kunde rå på dom. I Champions League händer det alltid något med Malmö FF och de lyckas alltid överprestera sig själva, då de lyckas ta sig vidare till gruppspelet för andra året i rad. Jag tror inte Malmö har det som räcker för att prestera mot Paris Saint Germain och Real Madrid, däremot tror jag att de kan störa Shakhtar Donetsk. Malmö har bara en skada rapporterad och det är på andramålvakten Zlatan Azinovic.

Paris Saint Germains tolv matchers långa vinstsvit tog slut mot Bordeaux då man spelade 2-2. De ligger Ligue 1 med 13 poäng på fem matcher och Edinson Cavani har startat målskyttet bra och ligger på en delad skytteligaledning tillsammans med Nabil Fekir. Edinson Cavani som gjort 14 mål på de 12 senaste Ligue 1 matcherna känns het inför den här matchen och lär vara med i målprotokollet. I Paris Saint Germain är Javier Pastore vadskadad, Zlatan Ibrahimovic är osäker till spel och Serge Aurier är avstängd till denna match.

Saint Germain – Malmö FF speltips

Jag tror att Paris Saint Germain kommer vinna den här matchen men på ett odds på 1.11 på Unibet är det inte värt att satsa på. Ett hett tips som jag skulle lägga på är att båda lagen gör mål och det är ett odds på 2.75. Det tror jag därför att Paris Saint Germain har en förmåga att slappna av när de leder och därför tror jag Malmö gör mål. Ett annat bra spel kan vara att spela på Halvtid/Fulltid. Då X/1 har ett odds på 4.60, jag tror att Malmö kommer ligga väldigt mycket på försvar och kommer orka hålla lika en halvlek, sen kommer Paris Saint Germain att höja tempot i andra halvlek och Malmö kommer inte hänga med längre. Det känns också som det kommer bli mycket mål i denna match då Paris Saint Germains offensiv är grym, så över 3,5 lär det bli och det oddset ligger på 2.20 gånger pengarna.

Malmö-champions-league

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se