Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Champions League 21 April

Det är dags för den andra matchen i kvartsfinalen i Champions League för säsongen 2014/15. Ikväll spelar både Barcelona – PSG och Bayern Munchen – Porto. Efter riktigt roliga resultat i första matchen i dessa två matcher kan det bli åka av på riktigt ikväll.

Barcelona – PSGZlatan Ibrahimovic

3-1 från första mötet

Barcelona gjorde en strålande match i Paris i förra veckan och tar med sig en stark 3-1 ledning från den matchen. I Paris var det framförallt Suarez som med hjälp av Messi och Neymar lekte sig igenom PSGs försvar gång på gång. David Luiz drömmer nog fortfarande mardrömmar om den matchen och frågan är om han har hämtat sig inför ikväll?

Jag tror att det kommer bli en ganska öppen match där PSG måste gå för minst 3 mål för att gå vidare. Även om de har Zlatan tillbaka från första mötet tror jag de får riktigt svårt att spela sig till semifinal. Även Veratti är tillbaks inför ikväll men superviktiga Thiago Silva och Thiago Motta missar mötet.

Potentiella elvor:

Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Macherano, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar

PSG: Sirigu, Van der Wiel, David Luiz, Marquinhos, Maxwell, Veratti, Matuidi, Cabaye, Cavani, Patore, Ibrahimovic

Zlatan brukar måla när han möter sitt gamla lag Barcelona och supertrion Neymar, Suarez och Messi är i storform så tycker att det luktar målkalas i Barcelona ikväll. Jag spelar på över 3.5 mål ikväll till ett odds på 2.10.

Bayern Munchen – Porto

1-3 från första mötet

Första mötet slutade 3-1 till Porto efter att de kontrat ut Bayern Munchen ordentligt. Bayern lyckades dock sätt dit ett superviktigt bortamål i Portugal vilket kan rädda de ordentligt här. Jag tror att Bayern Munchen kommer dominera denna matchen helt och hållet och Pep Guardiola lär inte gå i samma fälla igen. Bayern Munchen är fortsatt skaddedrabbat och det mesta pekar på att varken Ribery eller Robben kommer till spel.

Potentiella startelvor:

Bayern: Neuer, Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat, Schweinsteiger, Alonso, Thiago, Muller, Götze, Lewandowski

Porto: Freitas, Pereira, Maicon, Marcano, Indi, Herrera, Casemiro, Oliver,Quaresma, Jackson Martinez, Brahimi

För att Bayern Munchen skall gå vidare krävs en gedigen försvarsinsats, gör Porto ett mål blir saken genast mycket jobbigare för Bayern. Det gäller också att de får fart i sitt anfallsspel och inte bara spelar runt bollen i sin Tici-Taca stil. Jag tror att de löser det med Lewandowski och Muller som potentiella frälsare. Jag spelar på att Bayern skall kvalificera sig till 1.95.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se