Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Celta de Vigo – Getafe

Dag: Fredagen den 2:e Oktober

Tid: 20.30

Plats: Municipal de Balaidos, Spanien

Det är den sjunde omgången som ska spelas nu i La Liga och det är faktiskt Villareal som ligger i serieledning med sina 16 poäng. Den första matchen spelas på fredagen den 2:e Oktober och den spelas mellan Celta de Vigo och Getafe. Celta de Vigo som har fått ett en succéinledning med deras ögon sett och de ligger på en delad tredjeplats tillsammans med Real Madrid och de har båda fjorton poäng efter sex matcher. Getafe ligger på en trettondeplats i La Liga med sex poäng på lika många matcher.

Celta de Vigo som har haft en succéstart i La Liga har vunnit mot lag som FC Barcelona och Sevilla. De ligger som sagt på en tredjeplats i ligan tillsammans med Real Madrid då de har 14 poäng på sex matcher vilket är en kanonstart för Celta de Vigo. En annan som har fått en kanonstart i ligan är Nolito som har varit den klart mest sevärda spelaren i Celta de Vigo. Han ligger i delad ledning i skytteligan i hela La Liga med sina fem mål. Karim Benzema och Cristiano Ronaldo har också gjort fem mål i ligaspelet. John Guidetti som skulle starta den senaste matchen mot SD Eibar skadade sig på uppvärmningen och kunde inte medverka i den matchen. Den matchen slutade 1-1 och Celta de Vigos mål gjordes utav Iago Aspas. På deras skadelista hittar vi Fontas och Ruben Blanco. John Guidetti är fortsatt osäker till spel inför denna match.

Getafe är bortalaget i denna match och de ligger på en trettonde plats i La Liga efter sex spelade omgångar. De har lyckats skramla ihop sex på sex matcher, vilket får ses som ett rätt dåligt resultat då den enda svåra matchen för dom har varit mot Atletico Madrid och i viss mån Atletic Bilbao. Getafes senaste match var mot Levante och då vann man med övertygande 3-0. Alvaro Vasquez var matchen stjärna då han var inblandade i alla målen och gjorde två mål och en assist. Emiliano Buendia gjorde också mål i matchen. Alvaro Vazquez är också bästa målskytt i laget med sina två mål. Roberto Lago är den enda skadade spelaren i Getafe. Mehdi Lacen är osäker till spel inför denna match.

Förra året när de möttes slutade det med varsin match för lagen och båda lagen vann på sin egen hemmaplan. Den första matchen spelades den 24 augusti 2014 och då vann Celta de Vigo med 3-1. Celta de Vigos mål gjordes av Nolito, Joaquin Larrivey och Fabian Orrellana. Getafes mål i den matchen gjordes utav Sammir. Den andra matchen spelades den 26 januari 2015 och då lyckades Getafe vinna med 2-1. Getafes mål gjordes utav Alvaro Vazquez och Pablo Sarabia. Charles Dias gjorde Celta de Vigos, Nolito gjorde assist till Charles Dias.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Att det blir en Celta de Vigo vinst i den här matchen känns som ett säkert spel då dom har haft väldigt bra form i inledningen av La Liga. Att dom vinner har ett odds på 1,50 och känns som ett säkert spel, men ingen vidare bra betalning får du då. Två spelare som har varit heta i Celta de Vigo är Nolito och Iago Aspas och att tippa på att dom gör mål är ett bra spel. Att Nolito gör mål i matchen har 2,00 gånger pengarna på Bet365. Iago Aspas har ett odds på 2,62 gånger pengarna. Att Nolito gör minst två mål i matchen har ett odds på 5,50 och kan vara värt ett bet. Att Celta de Vigo vinner och släpper in mål men ändå vinner matchen har ett odds på 3,25 gånger pengarna på Bet365. En chansning kan vara att Celta de Vigo vinner efter underläge. Getafe tar alltså ledningen och sedan vänder Celta de Vigo och vinner matchen. Det är en chansning men har ett högt odds, oddset ligger på 8,00 gånger pengarna på Bet365.

Celta-Vigo-vs.-Getafe-XI

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se