Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Bayern München – Olympiakos

Dag: tisdagen den 23:e november

Tid: 20.45

Plats: Allianz Arena, Tyskland

Då var det dags för ännu en Champions League vecka, det var länge sedan sist och det har varit en lång väntan då det har varit både landslagsuppehåll och ligaspel. Det är den femte omgången i gruppspelet och den match jag kommer skriva om nu är matchen mellan Bayern München och Olympiakos. Båda lagen har lika många poäng efter fyra spelade matcher och är delade serieledare i denna grupp. Det blir lite av en seriefinal och även om Olympiakos har lika många poäng som Bayern München så får Bayern München ses som de stora favoriterna i denna match. Båda lagen finns i grupp F och i den gruppen finns också Arsenal och Dinamo Zagreb. Vi får hoppas att Olympiakos kan stå upp bra mot ett väldigt formstarkt Bayern München.

Bayern München är för tillfället ett av de formstarkaste lagen i Europa och de spelar grymt både i Bundesliga och i Champions League. Bundesliga leder dom överlägset och efter 13 omgångar spelade så ser det nästan redan avgjort ut då man redan har åtta poäng ner till tvåan Dortmund. Bayern München har efter 13 spelade matcher 37 poäng och en målskillnad på plus 35. Man har gjort 40 mål och endast släppt in fem.

I Champions League går det också väldigt bra för Bayern München då dom är delad serieledare tillsammans med Olympiakos i Grupp F och båda lagen har spelat ihop nio poäng efter fyra matcher. Bayern München har även här en väldigt bra målskillnad, plus tio efter fyra matcher. Man har gjort tretton och endast släppt in tre mål.

Deras senaste match var mot Schalke och då vann man med 3-1. Målen för Bayern München gjordes utav David Alaba, Javi Martinez och Thomas Muller. Schalkes enda mål gjordes utav Max Meyer. Senaste matchen i Champions League var däremot mot Arsenal och då blev det kross, Bayern München vann med hela 5-1. I den matchen gjorde Thomas Muller två mål, Robert Lewandowski, David Alaba och Arjen Robben gjorde varsitt. Olivier Giroud gjorde det enda målet för Arsenal.

Den bästa målskytten i Bayern München detta år är Robert Lewandowski som har gjort 14 mål i Bundesliga. Bayern München har många viktiga spelare skadade men är ändå ett av de bästa lagen i Europa. Thiago, Juan Bernat, Mario Götze och Franck Ribery är alla skadade. David Alaba är osäker till spel i denna match.

Olympiakos leder den grekiska ligan överlägset då de har vunnit alla sina inledande matcher i ligaspelet. Efter tio spelade matcher har man spelat ihop 30 poäng alltså och man har en målskillnad på övertygande plus 24. Man har gjort 28 mål framåt och bara släppt in fyra mål bakåt.

De är också delad serieledare i Champions League då de ligger på samma poäng som Bayern München. Olympiakos och Bayern München har båda spelat ihop nio poäng på fyra matcher, men Olympiakos har sämre målskillnad än vad Bayern München har. Olympiakos har en målskillnad på noll då man har gjort sex mål och släppt in lika många.

Deras senaste match i ligan var mot Iraklis 1908 och då vann man med 2-0. Målen i den matchen gjordes utav Luka Milijovevic och Brown Ideye. Senaste matchen i Champions League var dock mot Dinamo Zagreb och då vann man också, den matchen slutade 2-1. Olympiakos båda mål gjordes utav Felipe Pardo.

Den bästa målskytten i Olympiakos är Konstantinos Fortounis som har gjort sju mål i ligaspelet. I Olympiakos är Giannis Maniatis, Botia, Andreas Bouchalakis, Alan Pulido och Dimitris Kolovos alla skadade och kan inte medverka i denna match.

Senaste mötet mellan lagen spelades den 16:e september detta år och matchen spelades på Olympiakos hemmaplan. Bayern München vann denna match väldigt övertygande med 0-3. Thomas Muller gjorde två mål i den matchen och Mario Götze gjorde också mål. Jag tror även att denna match kommer domineras utav Bayern München.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Bayern München är väldigt stora favoriter inför denna match och att de vinner ser jag som en självklarhet, att de vinner har ett odds på låga 1,12 gånger pengarna. Jag tror även att de vinner utan att släppa in mål och det har ett odds på 1,72 vilket kan vara bra att tippa på för att höja oddset lite. Jag tror att det blir många mål för Bayern München och jag tror de vinner med en vinstmarginal på över fyra mål eller fyra mål, vilket har ett odds på 3,20 gånger pengarna. En chansning kan också vara att tippa på att Bayern München gör över 3,5 mål och det har ett odds på 2,50 gånger pengarna på Bet365. Mitt sista speltips är att betta på korrekt resultat och det mest rimliga resultat enligt mig är 4-0 till Bayern München och det har ett odds på 8,50 gånger pengarna på Bet365.

 

hämta (9)

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se