Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Bayer Leverkusen – Wolfsburg

Dag: fredagen den 1:e april

Tid: 20.30

Plats: BayArena, Tyskland

Då var det dags för ligaspelet att dra igång igen efter en veckas landslagsuppehåll. Under fredagens kväll så får vi se ett klassmöte i Bundesliga mellan Bayer Leverkusen och Wolfsburg. Båda lagen ligger inte särskilt bra i tabellen, men det är ändå en match mellan två väldigt duktiga lag. Därför lär det bli en underhållande match i den 28:e omgången av Bundesliga.

Bayer Leverkusen ligger för tillfället på en sjätteplats i Bundesliga. Efter 27 spelade omgångar har man lyckats spela ihop 42 poäng. De har lyckats göra 39 mål framåt och släppt in 33 mål bakåt, detta ger dom en målskillnad på plus 6. Bayer Leverkusen har hyfsat bra form och man har inte förlorat på tre raka matcher.

Senaste matchen för Bayer Leverkusen spelade dom i Bundesliga. Då mötte man Stuttgart på bortaplan och man vann matchen. Matchen slutade 0-2 till Bayer Leverkusen och målen gjordes utav Julian Brandt och Karim Bellarabi. Dessa spelare gjorde också varsin assist i denna match.

Bayer Leverkusen har väldigt många spelare på sin skadelista inför denna match. Hakan Calhanoglu, Kyriakos Papadopoulos, Ömer Toprak, Sebastian Boenisch, Roberto Hilbert och Kevin Kampl är alla skadade. Charles Aranguiz är inte heller med eftersom han inte fått tillbaka matchtempo efter en skada. Chicharito är den bästa målskytten denna säsong för Bayer Leverkusen med sina 14 mål i Bundesliga.

Wolfsburg ligger för tillfället på en åttondeplats i Bundesliga. Efter 27 spelade omgångar har laget lyckats spela ihop 38 poäng, man ligger alltså fyra poäng efter Bayer Leverkusen. De har gjort 39 mål framåt och släppt in 34 mål bakåt, detta ger dom en målskillnad på plus fem. Wolfsburg har inte särskilt bra form och man har inte vunnit på två raka matcher i Bundesliga.

Senaste matchen för Wolfsburg spelades mot Darmstadt på hemmaplan. Den matchen slutade oavgjort och det var länge mållöst i denna match. Det dröjde till 82:e matchminuten då Sandro Wagner gjorde 0-1 till Darmstadt. Wolfsburg lyckades dock kvittera i den 93:e matchminuten genom Andre Schurrle.

Wolfsburg har extremt många spelare borta på sin skadelista. Maximilan Arnold, Ricardo Rodriguez, Daniel Caligiuri, Felipe, Naldo, Paul Seguin, Sebastian Jung, Diego Benaglio och Bas Dost är alla skadade inför denna match. Nicklas Bendter är petad ur truppen för tillfället efter saker han gjort utanför planen. Julian Draxler är osäker till spel. Den bästa målskytten för Wolfsburg denna säsong är Bas Dost som har gjort sju mål i Bundesliga.

Senaste mötet mellan lagen spelades den 31:e oktober på Wolfsburgs hemmaplan. Wolfsburg lyckades vinna den matchen med 2-1. Nicklas Bendter och Julian Draxler gjorde målen för Wolfsburg i denna match. Bayer Leverkusens enda mål i matchen gjordes utav Chicharito.

Vårt speltips:

Alla odds är hämtade från bet365.com

Jag tror det är fördel för Bayer Leverkusen till denna match. Båda lagen har långa skadelistor och det är inte positivt för något av lagen. Bayer Leverkusen spelar på hemmaplan och dom är väldigt starka där och vinner mycket matcher. Att dom vinner denna match har ett odds på 1,95. Senaste mötet mellan lagen slutade med över 2,5 mål och så tror jag det blir även i denna match. Det har ett odds på 1,85 på bet365.com. Jag tror också att båda lagen kommer göra mål och det har ett odds på 1,70. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där Bayer Leverkusen vinner matchen och att båda lagen gör, vilket har ett odds på 3,75. Jag tror dock det blir en väldigt jämn match och att Bayer Leverkusen vinner matchen med endast uddamålet. Därför kan du spela på att Bayer Leverkusen vinner matchen med en vinstmarginal på ett mål och det har ett odds på 3,75. Mitt sista speltips är att spela på resultat och då tycker jag det mest rimliga resultatet är 2-1 till Bayer Leverkusen. Att spela på detta spel har ett odds på 8,50 gånger pengarna på bet365.com.

 

 

2kZm4ap

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se