Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Barcelona – Atletico Madrid

Dag: lördagen den 30:e januari

Tid: 16.00

Plats: Camp Nou, Spanien

Då var det dags för den 22:e omgången i La Liga och det är ett väldigt stort möte som ska spelas. Barcelona tar emot Atletico Madrid på Camp Nou och det är ett väldigt intressant möte då det är första gången Arda Turan möter sitt gamla lag. Det är ettan som möter tvåan i tabellen vilket gör det hela lite mer speciellt.

Barcelona ligger för tillfället på en förstaplats i La Liga med sina 48 poäng efter 20 spelade matcher. Barcelona är ett lag som gör väldigt mycket mål och man har gjort hela 52 mål på 20 matcher. Man har också släppt in 16 mål och det ger dom en målskillnad på plus 36. Barcelona är extremt stabila och dom har inte vunnit på sina 25 senaste matcher.

Senaste matchen för Barcelona spelades i Copa Del Rey mot Athletic Bilbao. Barcelona vann matchen efter ett tidigt underläge i matchen. Man lyckades vinna matchen med 3-1 efter mål från Neymar, Luis Suarez och Pique. Athletic Bilbaos enda mål i matchen gjordes utav Inaki Williams.

Den nuvarande Barcelona spelaren Arda Turan är sjuk och kan inte medverka i matchen mot sitt gamla lag. Jordi Alba och Rafinha kan inte heller medverka mot Atletico Madrid. Luis Suarez är den bäste målskytten i Barcelona denna säsong med 20 målträffar La Liga.

Atletico Madrid ligger för tillfället på en andraplats i La Liga med 48 poäng efter 21 spelade matcher. Atletico Madrid är det lag i La Liga som har släppt in minst mål då dom bara släppt in 8 mål på 21 matcher. De har också gjort 30 mål och detta ger dom en målskillnad på plus 22. Atletico Madrid har också ganska bra form i ligan då dom inte har förlorat en enda match på sina sex senaste omgångar.

Senaste matchen för Atletico Madrid spelades i Copa Del Rey mot Celta de Vigo. Det slutade med en knapp förlust för Atletico Madrid. Matchen slutade med 2-3 till Celta de Vigo efter mål av John Guidetti och två mål av Pablo Hernandez. Atletico Madrids mål gjordes utav Antoine Griezmann och Angel Correa.

Atletico Madrid har tre spelare på sin frånvarolista. Angel Correa fick rött kort i senaste matchen i La Liga och är därmed avstängd. Fernando Torres och Tiago är skadade inför matchen mot Barcelona. Den bäste målskytten för Atletico Madrid denna säsong är Antoine Griezmann som har gjort 12 mål i La Liga.

Senaste mötet mellan lagen spelades på Vicente Calderon och det slutade med en vinst för Barcelona. Matchen spelades den 12:e september och slutade 1-2 till Barcelona. Barcelonas mål gjordes utav Neymar och Lionel Messi. Atletico Madrids enda mål i matchen gjordes utav Fernando Torres.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Jag tror att Barcelona kommer vinna den här matchen och det har ett odds på 1,50. Jag tror inte heller att Atletico Madrid kommer lyckas göra mål. Att båda lagen inte gör mål har ett odds på 1,72. Jag tror också att under 2,5 mål kan vara ett bra spel och det ger oddset 1,95. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där Barcelona vinner matchen och att båda lagen inte gör mål, vilket har ett odds 2,30. Luis Suarez kommer också göra mål i denna match och det har ett odds på 2,05 gånger pengarna. Mitt sista speltips är spela på rätt resultat och det mest rimliga resultatet enligt är 2-0 till Barcelona, vilket har ett odds på 6,50 gånger pengarna.

 

lionel-messi-barcelona-atletico-madrid-champions-league-nou-camp-football_3112421

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se