Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Atletico Madrid – Benfica

Dag: Onsdagen den 30:e September

Tid: 20.45

Plats: Vicente del Calderon, Spanien

Återigen är det Champions League och under onsdagen så möts Atletico Madrid och Benfica på Vicente del Calderon. Ett Benfica som inte behöver resa långt för att ta sig från Portugal till Spanien och Atletico Madrids hemmaplan. De båda lagen spelar i grupp C och i den gruppen finns även Galatasaray och Astana. Atletico Madrid och Benfica har båda tre poäng efter vinst i deras första matcher. De har också samma målskillnad så de ligger i delad ledning i den gruppen. Atletico Madrid vann med 2-0 mot Galatasaray i deras första match, Benfica vann deras första match med 2-0 mot FC Astana.

Atletico Madrid ligger nu på en femteplats i La Liga med sina tolv poäng efter sex matcher. En helt okej inledning för Atletico Madrid som har mött lag som FC Barcelona och Villareal i ligan. Båda dom matcherna förlorade man men man vann mot Sevilla tillexempel som också är ett väldigt bra lag. Den senaste matchen i ligan var mot just Villareal och då förlorade man med 1-0. Målet gjordes i den 14:e minuten av Leo Bapistao. Den första matchen i Champions League var mot Galatasaray och då vann man med 2-0, målen gjordes utav Antoine Griezmann som har startat väldigt starkt detta år och har gjort mycket mål. Antoine Griezmann är också bästa poäng i laget med sina tre mål och två assists. Deras enda skadade spelare är Koke som har en muskelbristning i baksida lår.

Benfica som spelar i den portugisiska högsta ligan har inlett säsongen med tolv poäng på sex matcher, precis som Atletico Madrid har gjort. De ligger delad trea i ligan och ligger två poäng efter serieledarna Sporting och FC Porto som båda har 14 poäng på sex spelade matcher. Dock har de den bästa målskillnaden i ligan där de har gjort 16 mål och bara släppt in fyra. Benfica ligger i delad ledning av grupp C med Atletico Madrid efter att man vunnit mot Astana med 2-0. Målen gjordes av Nicolas Gaitan och Kostas Mitroglou. Deras senaste match i ligan var mot Pacos de Ferreira och då vann Benfica med 3-0. Målen gjordes av Goncalo Guedes och två mål gjordes av Jonas. Deras bäste målskytt är också Jonas som har gjort sju mål.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Atletico Madrid har varit väldigt bra i defensiven i år och har inte släppt in några mål. När dom vinner matcher gör dom oftast det utan att släppa in något mål. Att tippa på att Atletico Madrid vinner utan att släppa in mål känns som ett säkert bet och har ett odds på 2,25 på Bet365. En spelare som har varit väldigt het på senaste är Antoine Griezmann och att han gör känns väldigt troligt. Att han gör mål har ett odds på 2,10 och att han gör minst två mål har ett odds på 6,50 gånger pengarna vilket kan vara värt att chansa på. Att tippa på resultat brukar alltid vara en chansning men det ger också väldigt bra odds. Det känns som att tippa 2-0 till Atletico Madrid kan vara ett vettigt spel och det har ett odds på 6,00 gånger pengarna på Bet365. Ett spel på vinstmarginal ger väldigt bra odds och att tippa på att Atletico Madrid vinner med en marginal på två mål har ett odds på 4,33 på Bet365.

Atletico-Madrid-vs-Benfica

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se