Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Atletico Madrid – Bayern München

Dag: 27/4-2016

Tid:20.45

Plats: Vicente Calderon, Madrid

Ett väldigt intressant möte på förhand, Atletico Madrid slog ut förhandstippade Barcelona och har imponerat stort och har nog i princip det bästa försvarsspelet i världen. Bayern München slog ut Benfica och man hade större problem mot dem än vad man trodde innan. Bägge lagen har en riktigt bra form för tillfället och de kommer med stort självförtroende till matchen. Bayern München leder Bundesliga stort och kan säkra ligatiteln snart. Atletico Madrid ligger på samma poäng som Barcelona i La Liga toppen, men har många mål upp och det kommer vara svårt att ta in det.

Atletico Madrid som slog Malaga senast med 1-0. I ligaspelet och man gjorde en bra match. Även fast man inte lyckades göra något mer mål var det tryggt. Det var Correa som gjorde målet. Man ägde mycket boll och skapade en mängd hörnor, men lyckades inte sätta spiken i kistan.

I senaste Champions League var man tvungen att slå Barcelona, det lyckades man tillslut göra. Barcelona hade ett massivt övertag, men Atletico Madrid fick in det livsviktiga målet som skulle föra laget vidare i turneringen. Griezmann satte 1-0 till Atletico i 36:e minuten och det var ett massivt tryck på Vincente Calderon. Barcelona tryckte på framåt, men man skapade inga konkreta målchanser på Atleticos täta offensiv som var väldigt kompakt. Matchen avgjordes i 88:e minuten när Griezmann punkterade matchen. Slutresultatet skrevs till 2-0 och det var Atletico Madrid som avancerade.

På Atletico Madrids skadelista finna Godin och Tiago. Godin är ett stort avbräck med tanke på hur viktig han är för lagets defensiv. Han är ändå ett frågetecken, med tanke på hur viktig den här matchen är och kan nog komma till spel trots allt.

Om man ska slå Bayern München måste defensiven fungera perfekt och det kan den faktiskt mycket väl göra. Man har bara släppt in 16 mål i La Liga och man har kvalité att avgöra matcherna framåt också. Lagets interna skytteliga toppas av Griezmann som har burit lagets offensiv i år. Omställningarna är viktiga mot München och de kommer vara sårbara där, när Atletico går framåt.

Bayern München som mötte Hertha Berlin i sin senaste match i Bundesliga och tog en tämligen enkel seger. Ett bra genrep inför Champions League mötet mot Atletico Madrid. Det var en rätt så tråkig match och det var egentligen inte jättemycket chanser som skapades, men Bayern München är effektiva och de visade man. Vidal gjorde 0-1 tidigt i andra halvlek och sedan utökade Costa i 79:e minuten. Slutresultatet skrevs till 0-2 till Bayern München.

Bayern München hade ett massivt övertag mot Benfica och man var i princip redan vidare efter första matchen lagen emellan, men Benfica ville något annat och hotade faktiskt Bayern München rätt rejält. Benfica chockade och tog ledningen tidigt. Kvitteringen kom dock endast nio minuter senare och det blev lite lugnare i München lägret. 1-2 kom tidigt i andra genom Muller och man skapade hela tiden chanser, men Benfica kom upp då och då. Benfica kvittera dock i 76:e och det blev väl lite nervöst, men ändå inte eftersom München hade gått vidare på bortamål. Slutresultatet blev 2-2.

På skadelistan finns flera spelare och de som kommer missa matchen är: Robben, Badstuber, Boateng, Bernat, Rode och Benko.

Lewandowski och Muller är som vanligt heta och har gjort 8 stycken mål vardera i årets upplaga av Champions League. Bayern München är likt Atletico Madrid grymt bra defensivt och det kommer förmodligen bli ganska så målsnåla möten. Samtidigt har bägge lagen ruggigt bra offensiva spelare och det är svårt att säga på förhand.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det är väldigt höga odds på bägge lagen, men det är på förhand en väldigt svårtippad match. Första tanken säger att det kommer bli ett oavgjort resultat, med tanke på att det är första mötet mellan lagen. Samtidigt känns det som Atletico Madrid måste i princip vinna för att ha en chans att gå vidare. Jag tror faktiskt Atletico Madrid kommer att skräll idag och ta en viktig seger. Det ger 3.30 pengarna och det är klar spelvärt. Jag tror på ett slutresultat där Atletico Madrid vinner med 2-0 i matchen och det ger 15.0 pengarna. Det låter kanske som en skräll, men samtidigt är Atletico Madrid ett riktigt bra lag. Varför inte spela en wincast på att Griezmann gör mål och en Atletico Madrid vinst som ger 8.0 pengarna!

grisen

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se