Hem rekar-fotboll Du är här

Spel inför El Clasico

Spelar du på oddset? Då har du säkert full koll på vad El Clasico är. Nu är det nämligen dags igen, närmare bestämt den 22 mars. Då möts Barcelona och Madrid, vilket är en match som alla fotbollsintresserade väntar på. Är det dock verkligen en viktig match för de som är spelare på oddset? Om det ska tänkas i professionella spelares banor saknar denna match helt och hållet betydelse för deras vinstbaserade spelsystem. Däremot kan denna match vara något som anses kul för alla de spelare som bara spelar på oddset för spänningens skull. Spännande lär det ju bli med så många superstjärnor inom fotboll på samma plan.

Bästa oddsen på El Clasico

En av de spelbolag som går i spetsen för spelalternativ och erbjudanden när det gäller El Clasico är UniBet. Här erbjuds det att spela på något av de alternativ för El Clasico som finns till buds upp till insatser på 400 kronor, och om det blir straff i matchen återbetalas alla förlorade insatser upp till 400 kronor. Detta är ju verkligen någonting att tänka på. Om du ändå ska satsa några spänn på ett spännande odds, så varför inte göra det hos UniBet? Med tanke på att det också har blivit straff 5 gånger under senaste 7 gångerna som El Casico har spelats.

De olika spelmöjligheterna inför El Clasico, är precis som vanligt de mest populära spelvalen som existerar hos alla spelbolag. Här kan det spelas på matchresultat, hur många mål ett lag vinner med, vem som gör första målet och många andra alternativ. Naturligtvis kan du även kombinera ihop dina spel på El Clasico med andra matcher på ett kallat kombinationsspel om detta är ditt vanliga spelalternativ.

Världens hetaste klubblagsmatch

Det spel som är hetast inför El Clasico är just nu just vem det blir som gör första målet. De som är mest spelade som val för det första målet är MessiRonaldo, Neymar och Bale. Trots att dessa spelare är favoriter ges det fortfarande odds vid vinst som ger ett spelvärde, då Messi faktiskt ligger närmare 5 gånger pengarna vid vinst. Glöm heller inte att om du spelar på rätt plats kan du kosta på dig att satsa lite extra, då du också har chansen att få insatsen tillbaka vid en eventuell förlust och straff i matchen.

Real Madrid - Barcelona

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se