Hem rekar-fotboll Du är här

Renato Sanches snart en Liverpoolspelare?

renato

Den tjugoårige portugisen Renato Sanches har haft svårt att få speltid i Bayern München, och nu verkar det som att han kommer att lämna klubben. Det har ryktats om bland annat Chelsea och Milan, men enligt Sky Sports är det Liverpool som ligger bäst till.

Kan få konkurrens från Monaco

Liverpool är inte ensamma om att visa intresse för Portugisen, förutom nyss nämnda Chelsea och Milan så har nu även Monaco gett sig in i leken. AS Monacos chanser kan vara ganska goda då de behöver en ersättare för Kylian Mbappe som väntas gå till PSG.

Enligt Sky Sports är det dock Liverpool som sitter i förarsätet. Där väntas han ersätta Emre Can som vill bort från klubben. Juventus har nämnts som en tänkbar klubb för tysken, men frågan är om inte FC Bayern ligger bättre till?

Renato Sanches värvades till FC Bayern från Benfica för ett år sedan. 330 miljoner kronor fick tyskarna betala för mittfältaren.

Betta på övergångar hos Bet365! Har du inte blivit medlem ännu är det hög tid att bli det nu. Går du via våra länkar får du upp till 1000 kr i startbonus.

Besök Bet365