Hem rekar-fotboll Du är här

Real Madrid – Malaga

Datum: lördag den 26/9 – 2015

Tid: 18.15

Plats: Santiago Bernabeu, Madrid

Malaga som inte fått med sig många poäng i årets ligaspel. Man ska nu åka till Santiago Bernabeu för att möta ett topplag i Real Madrid. Malaga har inte vart vassa alls framåt och kommer ha svårt att komma igenom Madrids försvar som har vart väldigt framgångsrika nu i början. Malaga som kom på nionde plats förra säsongen måste höja sitt spel offensivt för att kunna börja vinna matcher. Defensiven har dock funkat bra och man har släppt in få mål och är i klass med topplagen i den kategorin.

Det stjärnspäckade Madrid har börjat bra som vanligt, ända skrällen är väl att man har kryssat en match och mot en nykomling dessutom. Men efter premiären mot Gijon som man tappade poäng mot har man gått som bara den. Man har snittat 3 mål per match efter premiären och man har släppt in minst mål av alla i serien. Ronaldo har börjat den här säsongen strålande och leder både skytteligan i La Liga och i Champions League. Han kommer med största sannolikhet finnas med i målprotokollet nästa match också. Därefter har man spridit sin målskörd bra emellan sina stjärnspelare som Benzema, Rodriguez och Bale. Nu är dock Bale och Rodriguez skadade men det kommer inte spela någon större roll eftersom man har en bred trupp. Det finns gott om ersättare som kan gå in och prestera, men det är två världsklasspelare som man tappar och det är givetvis ett avbräck för huvudstadslaget. Man kommer ha ett högt bollinnehav och Malaga kommer inte få låna bollen mycket. Förra matchen mot Malaga vann man med 3-1 på Bernabeu och det kan mycket väl upprepa sig.

Malaga som är starka defensivt och har en riktigt bra målvakt i Kameni. Man kommer ha en tuff match mot Madrid. Man har inte haft den optimala säsongstarten, men man har ändå tagit poäng på sin hemmaplan men nu senast förlorade man mot Villareal med 0-1. Man har inte gjort något mål hittills av årets La Liga. Försvarsspelet kommer gynna Malaga i framtiden och man kommer börja plocka poäng snart och klättra i tabellen. Att möta Real Madrid på Bernabeu är ingen lätt match för något lag, så Malaga får vänta med att börja plocka poäng för Madrid kommer man inte besegra.

Vårt Speltips:

Med tanke på Real Madrids form kommer inte Malaga att kunna ta tre poäng på lördag. Det som är svårt att tippa är att Malaga har sin defensiv och inte släppt in mycket mål. Till exempel vann Barcelona ”bara” med 1-0 mot Malaga. Man kommer inte mäkta med att göra mål, men tror ändå inte att resultatet kommer sticka iväg. På Bet365 är det 1,10 pengarna för Real Madrid vinst och den är säker. Ett slutresultat på 2-0 till Real Madrid är fullt möjligt om Malagas lyckas hålla tätt länge, annars kan det rinna iväg. Ronaldo kommer finnas med i målprotokollet och han kan mycket väl göra bägge målen. Ett bubblartips är om Malaga mot förmodan tar ledningen i matchen på lördag. Då kan man skapa oreda för Real Madrid och då skulle ett 1-1 resultat inte vara helt omöjligt när de kan skydda sin ledning. Ett 1-1 resultat ger 17,0 gånger pengarna.

Real-Madrid-vs-Malaga