Hem rekar-fotboll Du är här

Real Madrid – Granada FC speltips

Dag: Lördagen den 19e September

Tid: 16.00

Plats: Santiago Bernabeu, Spanien

På lördag spelar Real Madrid mot Granada FC på Santiago Bernabeu-stadion. En säker vinst för Real Madrid men det återstår att se hur mycket mål dom gör och det kommer säkert bli många mål i Real Madrids favör. Real Madrid har inlett säsongen med att göra mycket mål, jag tror inte den här matchen blir något undantag.

Real Madrid har inlett säsongen genom att göra 11 mål på tre matcher och då spelade de 0-0 i sin första match för säsongen. De har sju poäng på tre matcher och de ligger tvåa i tabellen efter Barcelona som har inlett hundraprocentigt. Förra året slutade dom på en andraplats och i år hoppas kunna knipa förstaplatsen.  Real Madrids senaste match var mot RCD Espanyol och då vann dom med 6-0, och en viss Cristiano Ronaldo gjorde 5 av målen. Real Madrid är ett lag som gillar att göra mål helt enkelt. På Real Madrids skadelista hittar vi James Rodriguez som har en lårskada och Danilo som har en bruten fot.

Granada FC har inlett säsongen med tre poäng på tre matcher, en vinst och två förluster. De har gjort fyra mål och släppt in sju mål. De ligger på en 11e placering i La liga med sina tre poäng. De kom på en 17e placering i La liga förra året och de kommer nog hamna på en likadan placering denna säsong. Granada FC:s senaste match var mot Villareal och då förlorade dom med 1-3. De hoppas kunna revanschera sig mot Real Madrid, men det får ses som nästan en omöjlig uppgift. På Granada FC:s skadelista hittar vi Ruben Perez som är knäskada och Yrondu Musavu King som har personliga problem.

Real Madrid – Granada FC speltips:

Vi får ändå säga att det här kommer bli en säker seger för Real Madrid och de har ett odds på 1.06. Inte lönt att sätta pengar på. Ett lag som är duktiga på att göra mål mot ett lag som är dåliga på att försvara sig kan bara sluta på ett sätt, många mål för Real Madrid. Nu när Cristiano Ronaldo är i mål form blir det ännu svårare för Granada FC att försvara sig. Det känns som det kommer bli totalt över 4,5 mål och det har ett odds på 2.16 på Unibet.  Jag tror också att Real Madrid kommer att göra alla målen i matchen. Totalt antal mål av hemmalaget över 4,5 mål har ett odds på 2.55. Jag tror ändå Granada FC kan lyckas göra ett mål, då de har gjort mål i alla matcher i säsongsupptakten. Båda lagen gör mål har ett odds på 2.50.