Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Premier League: Kan Swansea bryta Liverpools otroliga form?

Ikväll är det dags för Liverpool att ge sig in i den sista matchen i Premier Leagues 24:e omgång. Man gör det genom att möta ett synnerligen avhängt Swansea som under säsongen haft det otroligt tufft. De vita ligger toksist i tabellen med sina 17 poäng och med tanke på Liverpools form med 18(!) matcher utan förlust så frågar vi oss om det överhuvudtaget finns någonting som kan göra att Liverpools förlustfria svit bryts. Vi är tveksamma men bollen är rund och vad som helst kan hända. Avspark ikväll 21:00 Liberty Stadium.

Bethard bonus

Ska vi blicka tillbaka till Liverpools senaste match så var det mot ingen mindre än Manchester City. Matchen måste, om inte den bästa så en av det absolut vara en av dem. Laget gjorde i stort sett allting rätt och när man i den 68:e matchminuten gjorde 4-1 genom den egyptiska anfallaren Mohamed Salah så kändes allting klart.

Det tordes Liverpool spelarna också tro, vilket sedermera ledde till att det blev lite nerver i slutet när Manchester City lyckades reducera två gånger. Matchen slutade dock 4-3 till Liverpool, vilket betyder att Manchester Citys långa förlustfria svit nu brutits.

Liverpool kan gå förbi Chelsea ikväll

Därför ser vi med spänning framemot Kvällens match som egentligen inte ska vara några som helst problem för Liverpool som sett otroligt starka ut. Man ligger på en stabil tredjeplats i ligan och kan, med lite tur gå förbi FC Chelsea redan ikväll. Dock måste man vinna med minst tre mål för att detta ska bli verklighet. Men med tanke på Firmino, Salah & de andra liverpools stundande form under de senaste matcherna så finns det all möjlighet att tro att så blir just fallet.

Gällande Swansea så finns det inte mycket ljus i mörkret. Man slåss för att överhuvudtaget överleva och har under säsongen haft hela tre olika tränare. Den senaste som fick sparken var Amerikanen Bob Bradley som fick gå efter 1-4 förlusten mot West Ham.

Tittar vi på Swanseas senaste resultat så ser vi dock ett litet trednbrott. Man har på de tre senaste matcherna lyckats med bedriften att plocka 4 poäng, vilket får vara godkänt med tanke på lagets usla säsong överlag. Bortavinsten mot Watford i den 21:e omgången är nog det som slår högst.

Ska vi däremot sia hur resultatet blir så står det klart att det ska mycket till för att inte Liverpool lyckas knipa den åtråvärda tredjeplatsen. Man har ett lag som såväl på pappret, som tillsammans är flera divisioner hägre än hemmalaget Swansea.

Vill du spela på matchen mellan Swansea – Liverpool så rekommenderar vi att göra det på Bethard. På Bethard hittar du marknadshöga odds och ett rejält utbud på olika sorters vadslagningar. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta bonus nu!