Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Premier League: Kan Leicester City rå på lättarna från Manchester?

Under Lördagen är det dags för Premier Leagues 19:e omgång och vi väljer att rikta blickarna mot King Power Stadium och matchen mellan Leicester City och Manchester United. Bägge lagen åkte tidigare i veckan ut i Carabao Cup, och kan istället koncentrera sig på Premier League. Avspark på lördag 20:45.

Black Royal Panda

Manchester United hade tidigare lottats mot Championchiplaget Bristol City i Carabao Cup, vilket ansågs vara en drömlottning. Det fick man som United-supporter äta upp, eftersom laget var totalt chanslösa mot ett piggt Bristol City. Det till onsdagens match röda laget kopplade greppet tidigt i matchen och Manchesterlaget hade inte mycket att säga till om. Matchen slutade därför helt rättvist 2-1 till Bristol City.

Zlatan tillbaka i startelvan

Det egentligen enda positiva beskedet som fanns att hämta under gårdagens förlust var att Zlatan var tillbaka i startelvan. Svensken gjorde en klart godkänd insats och tryckte även in kvitteringen i den 58:e matchminuten med en riktig projektil i det bortre hörnet. Även om Zlatan ofta har kunnat bära hela laget på sina axlar så gick det tyvärr inte igår då flera spelare vek ner sig totalt. Efter matchen uttryckte den så evigt dåliga förloraren José Mourinho matchen med de väl utvalda orden: Bristol City hade bara tur.

Leicester hade under tisdagen hittat tillbaka till det spel man saknat under en längre tid. Man presssade och pressade Manchester City och i den 97:e(!) matchminuten lyckades man slutligen kvittera. Förlängningen blev sedan mållös och straffavgörande fick tillslut skilja lagen åt. Där lyckades Manchester City dra det längsta stråt.

Bra odds sidor

Vill du spela på Manchester United – Leicester City, eller någon av de andra Premier Leaguematcherna så har Royal Panda Sport ett grymt bra utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny spelare en grym insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se