Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Måstematch mellan WBA och Newcastle!

Ikväll startar den 14:e omgången i Premier League och det är ett riktigt ångestmöte som väntar mellan West Bromwich Albion och Newcastle United. Skulle West Bromvich vinna så är det mycket som talar för att Rafael Benitez har gjort sitt i Newcastle-kostymen. Avspark: 21:00 på The hawthorns.Betfinal-logga

Oavgjort mot Tottenham

Under säsongsinledningen var West Bromwich med på riktigt och vann sina två inledande matcher. Därefter har det sett tungt ut och senaste vinsten i ligan för laget hitttar vi den 19 Augusti. Det enda som egentligen talar för att man ska kunna utmana Newcastle Ikväll är att man har hemmaplan och att man lyckas få ett bra tryck på läktarna, samt att man i den förra matchen lyckades knipa poäng mot självaste Tottenham. Tottenham ägde dock matchen igenom och bollinnehavet 72% – 28% bekräftar den tes att lyckades ta med sig en poäng med blotta förskräckelsen.

I Newcastle har det inte heller sett bra ut i ligan och man har för närvarande fyra raka förluster. Senaste förlusten kom hemma mot Watford, och man förlorade med hela 0-3! Nu ska man dock ha i åtanke att Watford är ett väldigt bra bortalag och har gjort minst två mål i varje bortamatch.

Två pressade lag

Så ikväll är det två lag som kommer gå ut å kriga till sista minut och skulle WBA förlora ikväll finns stor risk att man trillar ner på en nedflyttningsplats i ligan, vilket vore förödande för fansen, Spelarna och ledningen. Skulle samtidigt Newcastle åka på en förlust är det lagets femte i ordningen och då kan det bli väldigt tufft för Newcastle-tränaren att motivera sin Existens i klubben.

Med andra ord är det upplagt för en riktig rysare ikväll och vi tror att Newcastle drar det längsta strået. Tittar vi sedan på Betfinal så hittar vi oddset 3,40 gånger pengarna, vilket får anses som bra i förhållande till dagens motstånd.

Vill du spela på Wes Bromwich Albion – Newcastle United, eller någon av de andra Premier League-matcherna så har betfinal ett grymt utbud på spel i alla dess former. Just nu får alla nya kunder en välkomstbonus på 100% upp till 500 kronor

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se