Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Fotbollsfest på årliga Boxing Day

Publicerat 26/12-2017

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Julafton och Juldagen är visserligen över men tomten levererar ändå bra paket så här på annandagen eller Boxing Day som det kallas i Storbritannien. Även om det förr i tiden spelades matcher mot rivaler på Boxing Day är det numera höjdpunkten på året för många av de brittiska fotbollsfansen.

Även om det inte är några på förhand riktigt maxade matcher så finns det läge för skrällar under dagen. Med ett så intensivt spelschema som väntar här under jul och nyår tvingas tränarna rotera friskt för att minimera risken för skador.

Tottenham sparkar igång fotbollsfesten

Först ut under dagens fotbollsfyllda tisdag är Tottenham som tar emot rödvitrandiga Southampton på Wembley Stadium. Tottenham fick ordentligt med pisk mot City för två omgångar sedan men studsade tillbaka snabbt mot Burnley som besegrades med 3-0 efter ett hattrick av den notoriska målskytten Harry Kane. Succén kan mycket väl fortsätta mot ett Southampton som haft det tufft under början på vintern då laget inte tagit en seger på de sex senaste matcherna.

Klockan 18:00 går Manchester United en match mot Burnley. Mourinho lär inte vara nöjd med veckan som varit då det dels blivit respass mot Bristol City i ligacupen men även poängtapp mot Leicester på lille julafton. Det värsta utav allt för Unitedfansen är att målen tillkommit på så kallad Fergie Time med matchens sista sparkar.

Hämta Bonus

Övriga matcher med start 16:00 är:

Chelsea – Brighton & Hove Albion
AFC Bournemouth – West Ham
Watford – Leicester City
West Bromwich Albion – Everton
Huddersfield Town – Stoke City
Liverpool – Swansea

Betta hos LeoVegas

Dagens matcher ger manga bra odds och LeoVegas är kanske det absolut bästa alternativet för dig som älskar sports betting. Det sköna lejonet bjuder på fina marknader oavsett om du föredrar pre game eller live betting. Dessutom kan du ta del av en välkomstbonus som ger dig en perfekt start i ditt spelande om du inte redan är medlem hos spelbolaget. Besök LeoVegas på direkten för en spelupplevelse utöver det vanliga.

Leovegas logg