Hem rekar-fotboll Du är här

Premier League: Tuff bortamatch väntar för Chelsea!

Ikväll är det dags för den sista matchen i den 26:e omgången när Watford får besök av storklubben Chelsea. De blåa laget har under säsongen sett starka ut, men åkte i under den senaste matchen på en rejäl smäll när man förlorade hemma på stamford bridge med hela 3-0 mot Bournemouth. Därför behöver man vinna ikväll för att kunna återerövra tredjeplatsen bakom Manchester City & United.

toto2

Watford inledde säsongen bra och stod för en rad skrällar under inledningen. Dessvärre drabbades man av flertalet skador i laget och när resultatet började svika laget så fick tränare Marco Silva flytta på sig till förmån för Javi Garcia. Ett tränarbyte som inte riktigt gett de resultatet man önskade.

Därför hoppas man vända den negativa trend redan ikväll. Dock är det inget lätt motstånd och vi vet att Chelsea under åren varit väldigt starka. Chelsea då…Ja man har ju ångat på under säsongen och ligger för näravande på en fjärdeplats i ligan, samtidigt som ett stundande slutspel i Champions League står för dörren. Även i FA-cupen är man fortfarande med och kommer i mitten av februari möta ingen mindre än Hull City. Detta blir otroligt spännande.

Men om vi blickar tillbaka till kvällens match så kommer det bli en häftig tillställning. Det är två lag som behöver vinna för att inte tappa ytterligare mark.

Giroud-effekten?

Under transferfönstrets sista timmar så gjorde Arsenal ytterligare en oförklarlig försäljning när man sålde ytterligare en anfallare förutom Alexis Sanchez, nämligen Oliver Giroud. Tränare Conte har dock berättat att han inte planeras vara med i startelvan. Däremot kan vi mycket väl få komma att se fransmannen i ett eventuellt inhopp. Det återstår dock att se och vi kan redan nu förvänta oss en match där två lag som är rejält sugna på de tre poängen som står på spel.

Vi tror dock att det kommer bli en tuff match, men med tanke på Watfords senaste resultat och med ett digert skadeläge så tror vi att Chelsea kommer kunna resa hem med tre poäng i bagaget. Vi hittar på Toto2 oddset 1.62, vilket får anses som spelbart.

Vill du spela på matchen ikväll, eller på någon av de andra matcherna som spelas i världen så  rekommenderar att du gör det hos Toto2. Där hittar du ett grymt utbud av spel i alla dess former. Bli medlem nu och du får dessutom en grym välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor

Spela med Toto2 Här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se