Hem rekar-fotboll Du är här

Premier League: Grymt odds på United!

På tisdagskvällen reser Manchester United till Watford i hopp om att kunna hämta hem ytterligare tre poäng. Dock har Watford sett starka i på slutet och har vunnit de två senaste matcherna i ligan. Tisdagens drabbning blir däremot en tuff uppgift när Mourinho & Co. Kommer på besök. Avspark Vicarage Road 21:00.

Bethard bonus

Manchester United har övertygat och har trots flera tunga skadeavbräck i säsongslinledningen lyckats bra i såväl ligan som i Champions League. Däremot åkte man på en snöplig förlust i Champions Leagues omgång fem och trots att man spelade en stundtals bländande fotboll så ville inte bollen in. När sedan Daley blind missade en markering i slutminuterna så kom 1-0 till Basel som en kalldusch. Resultatet stod sig matchen ut och istället för att Manchester United teoretiskt kunde säkra avancemang får man vänta till den sista omgången istället.

Skadefri trupp?

I ligan har man ångat på bra och ser för närvarande ut att vara en helt skadefri trupp, med undantag för den gamle Michael Carrick som på grund av Hjärtproblem tvingats till vila. Även Zlatan har varit med i de senaste matcherna, dock med att göra inhopp. Dock ser det alltmer ut som att han snart kan komma att vara tillbaka i startelvan då han gång på gång fått enormt mycket beröm av såväl experter som fans.

I watford verkar man dock lyckats få ordning på skutan och har för närvarande två raka hemmavinster. Senast var borta mot Newcastle där man övertygade och tog en stabil 3-0 seger med sig hem till Watford.

Bra odds hos Bethard

I tisdagens match tror vi dock att Manchester United blir numret för stort för ”The Golden Boys”  och tittar vi på Bethard så ser vi att oddset på bortaseger står på klara 1,68 gånger pengarna vilket står sig bra i förhållande till övriga marknaden.

Vill du spela på matchen Watford – Manchester United eller på någon av de andra matcherna i premier league så har Bethard ett stort utbud på odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Hämta bonus här!