Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos Betfair: Sju gånger degen på Bajen-seger över Sundsvall

Det är två positiva överraskningar i årets Allsvenska som drabbar samman imorgon eftermiddag. Hammarby kan återerövra serieledningen om de lyckas slå sjundeplacerade Sundsvall hemma på Tele2. Hos Betfair får alla nya medlemmar ta del av en oddsboost från 1.57 till 7.00 att Bajen vinner över Sundsvall.

Betfair logo gul

Bajen ute efter att ta tillbaka serieledningen

Bajen har sannerligen varit en av de största behållningarna att skåda såhär långt in på den Allsvenska säsongen. De grönklädda har inlett strålande med fem vinster och en oavgjord på de första sex matcherna och skrapat ihop en målskillnad på 15-6, vilket också innebär att de har gjort flest mål i serien.

Bajen kommer stärkta inför denna batalj via en oerhört tung derbyseger över Djurgården förra helgen. Matchhjälte då blev Pa Dibba efter att han runnit igenom på tilläggstid och vackert lobbat in 2-1-målet bakom Andreas Isaksson. Hjärnan bakom både det och Bajens första mål var Jiloan Hamad, som borde vara aktuell för en viss VM-trupp om han bibehåller formen han har varit i. Kreatören leder den Allsvenska skytteligan med fem gjorda mål och dessutom har han bidragit med fyra assists, vilket gör att han är främst även i den kategorin.

Sundsvall har ännu inte förlorat

Giffarna Sundsvall har även de inlett positivt. Inför säsongen var de tippade toksist av både media och tränare, vilket bevisligen har gett tändvätska så det räcker och blir över. Joel Cedergrens lag parkerar inför matchen på en sjundeplats och har ännu inte förlorat. Två segrar och tre oavgjorda är facit såhär långt för norrlänningarna och det får väl anses som väl godkänt.

Nyförvärven Romain Gall och Maic Sema har stuckit ut mest i Sundsvall hittills. Förstnämnde är poängbäst i laget med sina tre mål och en assist, medans Sema skrapat ihop två mål och en assist. Dessvärre för Sundsvalls del är Maic Sema skadad och missar matchen mot Hammarby.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten på 7.00 att Hammarby vinner över Sundsvall:

  1. Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMBZ
  2. Placera ett bet värt 50 kronor på att Hammarby vinner matchen
  3. Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
  4. Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se