Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos Betfair: Hela 61.00 i odds att Sverige vinner över Peru!

Det svenska genrepet inför fotbolls-VM 2018 går mot Peru hemma på Ullevi denna lördag. Betfair går ut med en fullständigt maxad oddsboost till suna nya medlemmar på hela 61.00 att Sverige vinner!

Betfair logo gul

Mer offensivt från Sveriges sida?

Efter en väldigt dyster 0-0-tillställning mot Danmark förra veckan där det enda som värmde var det svenska försommarvädret hoppas vi nu på en mer fartfylld batalj när Sverige genomför sitt genrep mot Peru ikväll. Defensiven vet vi redan att den är tät så nu ligger förhoppningarna på att Janne Andersson satsar mer offensivt då den biten verkligen lämnar mer att önska.

Hämta oddsboosten hos Betfair

Peru är klara för sitt första världsmästerskap på hela 36 år så det lär vara ett par oerhört taggade peruaner som ställs på andra sidan för att visa att de ska ha en plats i startelvan när allvaret drar igång. Förra veckans möte med Saudiarabien slutade med seger 3-0 efter bland annat två mål av lagkaptenen Paolo Guerrero. Just Guerrero har varit rubrikernas man den senaste tiden då det nyligen blev klart att han får delta i VM för sitt land efter att ha varit avstängd för doping i några månader. I oktober förra året testades 34-åringen positivt för kokain, men får alltså nu spela i VM trots allt och är en oerhört viktig pjäs för Peru.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten på 61.00 att Sverige slår Peru:

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMCR
  • Placera ett bet värt 50 kronor på att Sverige vinner matchen
  • Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
  • Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20