Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos Betfair: 7.00 på att Malmö slår jumbon Dalkurd

Vi är framme vid den sista omgången innan allsvenskan tar en paus till förmån för fotbolls-VM och Betfair delar ut boostade odds upp till 7.00 på att de regerande mästarna slår jumbon Dalkurd på söndag.

Betfair logo gul

Dalkurd står utan huvudtränare

Ja, oddsboostarna flödar som aldrig förr och just nu har alla ni som inte redan är medlemmar hos Betfair chansen att håva in sju gånger pengarna om Malmö lyckas slå Dalkurd hemma på Stadion. Mer eller mindre säkra pengar enligt oss då Malmö är på uppåtgående medans Dalkurd befinner sig i fritt fall.

Malmö FF har inte alls övertygat så här långt då di himmelsblå återfinns först på en nionde plats i tabellen med 14 poäng på elva matcher. Inte det varken laget eller supportrarna hade förväntat sig efter de starka resultaten på försäsongen och i svenska cupen. Magnus Pehrsson fick lämna sin post efter 1-0-förlusten mot Trelleborg för nån vecka sedan och in kom istället sportchefen Daniel Andersson som har huvudansvaret tills VM drar igång.

MFF kommer från en oerhört skön seger senast hemma mot Häcken med 2-0 där det återigen gick att känna igen Malmö-spelarna. En stabil laginsats lade grunden för tre viktiga pinnar och årets första nolla i allsvenska sammanhang.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Dalkurd har inte alls fått någon bra start på sin allsvenska sejour. En seger och en oavgjord på tio matcher gör att nykomlingarna ligger på jumboplatsen med blott fyra inspelade poäng och måste börja vinna för att inte bli avsågade redan nu.

Men efter två raka förluster Norrköping och Elfsborg där de släppt in fyra mål i båda matcherna ser läget allt annat än ljust ut. Lägg därtill att tränare Valentin Azrudic har fått lämna sin tränarpost efter dessa svaga resultat och Dalkurd har en väldigt svår ekvation att lösa.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten på 7.00 att Malmö slår Dalkurd:

Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMCK
Placera ett bet värt 50 kronor på att Malmö FF vinner matchen
Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se