Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos Betfair: 6.00 på Malmö att vinna över Blåvitt

Det är måndag och vad passar väl bättre än att inleda veckan med en fin oddsboost? Betfair har höjt oddsen från 1.44 till 6.00 på att Malmö vinner över IFK Göteborg ikväll. Det enda som krävs för att ta del är att du inte redan har ett spelkonto hos Betfair.

Betfair logo gul

Tight matchande för MFF

Detta är en vecka som blir oerhört viktig för både laget och klubben Malmö FF. Det är inte bara ett stekhett klassikermöte mot IFK Göteborg som väntar, utan även en cupfinal mot Djurgården på torsdag. Malmö spelade match bara för fyra dagar sedan och motståndet då var just Djurgården. Det var en jämn match där MFF kunde dra längsta strået efter att Carlos Strandberg gjort matchens enda mål i den 59:e spelminuten. Nu gäller det att fortsätta på det vinnande spåret ikväll för att klättra i tabellen och blanda sig i toppstriden. MFF ligger inför kvällens match på sjunde plats med elva poäng.

Svårt att veta var man har Blåvitt

Gästerna från västkusten har svårt att få till. Nytillsatte Poya Ashbagi på tränarposten har mycket att stå i för att förmå IFK Göteborg att åter bli ett topplag och en vinst ikväll är nödvändig för att ge supportrarna framtidstro. Men säsongen 2018 har inte inletts speciellt övertygande. Efter sex matcher för laget en anonym tillvaro och återfinns först på en nionde plats. Tre segrar och tre förluster har det blivit såhär långt och laget är alltjämt väldigt svårtippade då det är svårt att veta var man har dem. Det ska dock sägas att Blåvitt tog en meriterande derbyseger mot Häcken förra veckan och nu hoppas alla blåvita sympatisörer att laget tar revansch på de himmelsblåa för förlusten i Svenska cupen tidigare under våren och vinner lite mark i tabellen.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten på 6.00 att Malmö vinner över Göteborg:

  1. Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMCB
  2. Placera ett bet värt 50 kronor på att Malmö vinner matchen
  3. Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
  4. Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se