Hem rekar-fotboll Du är här

Oddsboost hos Betfair: 5.00 på att City vinner sista hemmamatchen

Manchester City hoppas på att avslutapå bästa sätt när deras sista hemmamatch för säsongen går av stapeln ikväll mot Brighton & Hove Albion. Betfair ger ut boostade odds från 1.07 till 5.00 på att de ljusblåa tar tre pinnar i hemmaborgen.

Betfair logo gul

City behöver sex poäng för att nå 100 poäng

Pep Guardiola och hans manskaps största utmaning är numera att försöka komma upp i 100 poäng i ligaspelet innan säsongen summeras. Inför kvällens möte med Brighton har laget spelat in 94 poäng och med bara två matcher kvar av säsongen finns det inga tvivel om vad som gäller. Tre poäng ikväll och tre poäng i den sista matchen mot Southampton är verkligen inte för mycket begärt.

Efter föregående helgs undermåliga insats mot Huddersfield var det ett ganska avslaget titelfirande som utspelade sig på Etihad Stadium när de ljusblåa lirarna äntligen fick lov att lyfta Premier League-pokalen. Det lär alltså vara ett taggat Manchester City som intar den gröna mattan ikväll för att ge sina supportrar ett värdigt avslut på säsongen och utöka sin fina hemmasvit på köpet. The Citizens har bara förlorat en ligamatch på Etihad den här säsongen då Manchester United vände och vann här får några veckor sedan.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Spelarna i Brighton lär då inte deppa för mycket om det skulle bli en förlust ikväll då de inte har något att spela för. De har redan säkrat kontraktet till nästa säsong och spelarna fokuserar nog mer på var de ska ta resväskorna någonstans i sommar än på fotbollen. Brighton säkrade kontraktet förra helgen när de skrällde och vann mot Citys ärkerivaler Manchester United med 1-0, så de har all rätt att slå av på takten nu.

Och tur är väl det med tanke på deras bortaform. Brighton har inte lyckats vinna en ligamatch på resande fot sedan november månad förra året. Sedan den bedriften har det blivit sju förluster på elva bortamatcher och de har inte ens gjort mål i åtta av dessa. Faktum är att de bara mäktat med tio mål på bortaplan denna säsongen och detta är något som Pep Guardiola tänker använda till sin fördel.

Är du inte redan medlem hos Betfair är det alltså läge att skapa ett konto och rygga denna fina oddsboost från 1.07 till 5.00 på Manchester City ikväll och håva in sköna stålar!

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten på 5.00 att Manchester City vinner över Brighton:

  1. Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBMCC
  2. Placera ett bet värt 50 kronor på att Manchester City vinner matchen
  3. Vinner du får du tillbaka insatsen i kontanter, resterande belopp får du ut som gratisspel
  4. Gratisspelen ska sedan placeras till lägsta odds 1.20