Hem rekar-fotboll Du är här

Odds på Champions League | 12 FEB| Live stream!

Manchester United – PSG

Du hittar riktigt bra odds på en av de på förhand, bästa åttondelsfinalerna, i säsongens Champions League. Matchen  är den mellan Manchester UnitedPSG. För två månader sedan var PSG ganska klara favoriter – även i bortamatchen, men nu är det United som har målats upp som favorit i hemmamötet.
United tog sig vidare till åttondelsfinalen som grupptvåa efter att ha hamnat bakom Juventus men före Valencia och Young Boys. Dock var det Mourinhos lag och som den neutrale åskådaren säkerligen har sätt har Manchester United blivit ett helt annat lag under Solskjaer.
För PSG har säsongen som vanligt gått som på räls i Ligue 1 och man leder serien med hela 13 poäng före Lille. I Champions League vann man sin grupp trots tuffa motståndare i form av Liverpool och Napoli.

Läget kring Manchester United – PSG

Formen hos Manchester United är minst sagt god med 10 segrar av 11 möjliga sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över. Framförallt är det Pogba och Rashford som producerat poäng i mängder under den nye tränaren. Även Martial ser het ut men framförallt spelar man med glädje och som ett lag. För oss svenskar är det kul att se att Victor Nilsson Lindelöf har växt ut till en nyckelspelare i laget under Solskjaer. Laget har inga skador inför mötet mot PSG och har en utvilad elva i tisdagens match eftersom många spelare vilades mot Fulham.
För PSG har en stark säsong fått sig några törnar på slutet. Neymar är skadad och missar mötet och senast mot Bordeaux gick Cavani ut skadad. Det gör att endast Mbappe finns tillgänglig i världens kanske bästa anfallstrio. Formen kring mittfältaren Veratti är också tveksam efter att han gjort comeback så sent som förra matchen där han spelade 60 minuter. Laget har dessutom tappar poäng två av de tre senaste matcherna inklusive en förlust mot Lyon.

manchester U - PSG CL Källa: Skygossip Times

Odds Manchester United – PSG

Det kommer att bli en jämn match men spelbolagen tror på United – om än med odds runt 2,30. Ska du spela målskytt är Rashford, Pogba och Mbappe bra alternativ. Att United är hemmafavorit känns rimligt just nu med tanke på att PSG saknar två av tre anfallare och Neymar och Cavani är inga man ersätter hur som helst. Därför känns den raka 1:an frestande att spela på eller för den som vill öka chanserna kan ett 1x hittas till hysade odds också.
Båda lagen är i bra form men kommer från olika scenarion. United är på uppgång efter en katastrofal höstsäsong medan PSG har gått som tåget hela säsongen fram tills de tre senaste matcherna.

Manchester United – PSG live stream

Matchen visas i Viasat Sport Premium eller på Viaplay för den som vill live streama matchen. Spelbolagen erbjuder live streamad sport men har inte rättigheterna att visa United – PSG genom live stream. Däremot går det väldigt bra att betta live på matchen och som alltid är det extra spännande när det just är Champions League som väntar. Som regel brukar du behöva ett positivt saldo för att kunna titta på live streamad sport hos en bettingsida på nätet.

Kvälens andra match: Roma –  Porto

Kanske lite i skymundan av stormatchen mellan Manchester United – PSG hittar vi den andra åttondelsfinalen. Den spelas mellan Roma och Porto på Romas hemma arena ”Roms Olympiastadion”.
Räkna med hårt publiktryck på läktaren.

Spelbolagen har Roma som favorit.

Tittar man till odds på Roma mot Porto i åttondelsfinalen av Champions League så ser man att Roma hålls som favorit. Ett spelbolag som har Roma som favoriter till vinsten är Bethard. Här hittar du odds på 2.10 för att Roma ska vinna,medans om man vill chansa lite och tror att Porto kan spela ovvagjort eller till och med vinna så har vi odds på 3.45 och 3.80!

Tittar man generellet på de olika spelbolagen som har odds på Roma-Porto så ligger de på en ungefär samma nivå som den ovan.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se