Hem rekar-fotboll Du är här

Odds och Speltips | Djurgården – IFK Göteborg | 15:E April 19:00 | Tele2 Arena | Allsvenskan

Kim och Thomas siktar på att ta sin första hemmaseger i Allsvenskan för Djurgården när Poya Asbaghis IFK Göteborg kommer på besök. Det ska den nya tränarduon mycket väl kunna klara av trots att gästerna imponerade i sin senaste match mot Elfsborg. Spelplatsen för de två storklubbarna är Tele2 Arena och hemmalaget har därmed fördel av spel på plats. Förvänta er en målrik tillställning mellan två lag som försöker spela en passningsorienterad positiv fotboll. Vem vinner när omgång tre ska bli komplett i Allsvenskan? Lyckas Djurgården ta sig upp i serieledning? 15:e April avspark 19:00 Djurgården – Göteborg!

Speltips Djurgården vs IFK Göteborg med odds

Djurgården göteborg allsvenskan April 2019 Källa: Järnkaminerna.se

Spelanalys Djurgården vs IFK Göteborg

Djurgården har ett betydligt starkare lag än IFK Göteborg. Spelare för spelare är det inget snack om vem som är bäst och med fördel av hemmaplan känns en rak 1:a given. DIF har fått en fin start på säsongen även om man tappade 2-0 till kryss hemma mot Sundsvall i premiären. Mot Örebro borta senast höll man sin ledning matchen ut när den norske högerbacken Witry blev stor hjälte med sina två mål. Tyvärr för hemmalagets del saknas norrmannen mot Göteborg efter att ha tvingats avbryta fredagens träning på grund av skada men det finns kvalitéer att kunna vinna ändå. Kim & Thomas ska kunna sätta ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag för att plocka tre poäng.

DIF inleder första halvlek bra – blir det samma mot Göteborg?

DIF har inlett matcherna i ett rasande tempo under de två första omgångarna. Av lagens fyra mål har tre kommit i första halvlek och Stockholmsklubben har haft ledningen efter 45 minuter i båda matcherna. Nu har laget spelat ihop sig ytterligare och lär vilja avgöra matchen så snabbt som möjligt. Därför känns det troligt att hemmalaget går in i halvtidsvilan med en ledning nu också. Vi hittar odds på 2.30 hos ComeON på att Djugården tar ledningen i första halvlek.

Ett annat argument till den raka 1:an och halvtidsspelet är att DIF är mycket starka på hemmaplan. Under ordinarie tid har Djurgården inte förlorat på Tele2 Arena sedan förlusten mot Östersund den 30 september förra året. Det är sju månader sedan. Den trenden fortsätter mot Götet!?

Djurgården – Göteborg ofta målrika matcher – kolla odds på mål

Att det blir många mål är heller inget som känns osannolikt. 2-2, 1-3. 0-3 och 3-0 är lagens resultat hittills och 14 mål på fyra matcher är mycket. Faktum är att det ger ett snitt på 3,5 mål per match för båda lagen vilket talar för att det kan bli en hel del mål nu också. Djurgårdens sju av åtta senaste matcher har innehållit över 2,5 mål medan bortalaget har fyra raka tävlingsmatcher med över 2,5 mål.

Vart hittar jag live stream och live odds Djurgården –  Göteborg?

Djurgården Göteborg, live stream, hur hittar jag den?  Allsvenskan kan vara lite svår att hitta live stream på hos de olika svenska bettingbolagen. Detsamma gäller tyärrr även matchen mellan Djurgården – Göteborg. Du kan utan problem hitta live betting på matchen, hos bland annat Betsson och Unibet.

CMore är de som live streamar Allsvenskan, då kan båda kolla via din TV och  live streaming via dina dator/laptop. Om du vill följa Allsvenskans vissa utvalda matcher, så rekommenderar vi dig att kolla in Cmore Mycket Sport som sänder utvalda Allsvenskan matcher via live stream. För enbart 199 SEK per månad så har du tillgång med mängd olika sporter.

Vill du dock vara helt säker på att du inte missar någon Allsvenskan match med live stream så rekommenderar vi dig att köra C More  All Sport paket. Här live streamar de Djurgården – IFK Göteborg ihop med alla matcher från Allsvenskan och massa annan spännande sport.

Hemmalaget Djurgårdens IF

DIF har haft en fin inledning på säsongen. Som regerande mästare i Svenska Cupen nådde man inte riktigt lika långt i år även om det blev semifinal och uttåg mot BK Häcken på straffar. När nu ytterligare ett lag från Sveriges näst största stad kommer på besök talar oddsen mer för hemmaseger än den gången. DIF är visserligen något skadedrabbat men har ändå material för att kunna vinna en hemmamatch mot IFK Göteborg.

Djurgården fotboll Källa: Järnkaminerna.se

Vid vinst – Djurgården nya serieledare i Allsvenskan

De nya tränare Kim & Thomas plockades in från Sirius och tränarduon kan ta laget upp i serieledning vid seger under måndagskvällens match. För det krävs det att laget vinner med två mål, då är man förbi Häcken tack vare målskillnad. Uddamålsseger innebär delad serieledning med Hisingeklubben. Håll ett öga på Buya Turay som svarat för två mål på de två inledande matcherna, kommer tredje mot blåvitt?

Bortalaget IFK Göteborg

Visst är vindarna något mer positiva kring kamratgården just nu jämfört med raket-skandalen i Svenska Cupen och premiärförlusten mot AFC Eskilstuna. Lasse Vibe har värvats in och segern mot Elfsborg var lagets klart bästa insats sedan tränare Poya Asbaghi tog över rodret. Det danska nyförvärvet är visserligen inte redo för 90 minuter ännu men ett inhopp kan det mycket väl bli. Ett glädjeämne för IFK Göteborg är också att de egna talangerna imponerade mot Elfsborg. Framförallt var det den 17-årige Benjamin Nygren som dominerade med såväl mål som två assists i 3-0-segern.

IFK göteborg Allsvenskan Källa: Youtube.com

Klarar Göteborg ett nytt allsvenskt kontrakt?

Den passningsorienterade och spelförande fotbollen har ifrågasatts hela fjolårssäsongen och under vintern, men mot Elfsborg fick fotbolls-Sverige för första gången se frukten och potentialen i Poya Asbaghis fotboll. Att det räcker till seger mot Djurgården är högst oklart men visst klarar Göteborg att förnya det allsvenska kontraktet?

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se