Hem rekar-fotboll Du är här

Ny vinst för skånes stolthet?

Under fredagskvällen är det återigen dags för di blåe att inta Malmö IP för en träningsmatch mot de estländska mästarna FC Flora. Detta är första gången Malmölaget spelar mot en annan mästare sedan uttåget i Champions League-kvalet i juli ifjor. Malmö har en rad intressanta spelare som förra veckan visade att man har vad som krävs för att gå in i startelvan. Avspark 18:30 Malmö IP.

888 sport

Malmö inledde försäsongen redan förra lördagen när man fick besök av Amager som för härjar nere i den danska andraligan. Matchen i sig är väll ingenting som kommer skrivas i historieböckerna. Man såg att flera av spelarna var lite ringrostiga. Dock så fick många presentera sig i matchen och man bytte i halvlek ut hela laget med undantag för Fredrik Andersson som fick ansvara för målvaktsposten. Anledningen till detta är att de bägge målvakterna uttryckt sin vilja att få spela hela matcher istället för att få stå varsin halvlek.

Grymma insatser av nyförvärven

Någon som gjorde ett stort avtryck i matchen var de två nyförvärven fouad Bachirou samt Eric Larsson. Bägge två verkade väldigt spelsugna och den sistnämnde var, trots att han bara fick en halvlek, fullkomligt briljant. En spännande back som inte är det minsta räddd för att utmana på sin kant. Ett perfekt nyförvärv sett till förlusten av Anton Tinnerholm.

Till matchen kommer Mattias Svanberg, Egzon Binaku, och arnjor Traustasson inte komma till spel på grund av lättare skador. Dessutom vilar Markus Rosenberg samt Behrang Safari som vilar på grund av personliga själ.

Magnus Pehrsson har tidigare meddelat att det kommer luftas en hel del i laget även under denna match. Dock så kommer man inte köra med två hela startelvor som man gjorde sist. Något som blir spännande i kvällens match är att se hur kemin mellan Oscar Lewicki och Fouad Bachirou kommer fungera. Bägge två är kvicka spelare med väldigt bra spelsinne.

Det blir spännande i varje fall att följa hur laget kommer att se ut ikväll. Vill du spela på Malmö FF ikväll eller någon av de andra matcherna i fotbollsvärlden så rekommenderar vi att du gör det hos 888sport. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus nu!