Hem rekar-fotboll Du är här

Napoli-Lazio

Dag: söndag, den 20: onde september

Tid: 19.45

Plats: Stadio San Paolo, Neapel

En måstematch för bägge lagen väntar. Napoli som bara har tagit två poäng och spelat mediokert måste komma igång med poängskörden så man lyckas klättra upp i tabellen för nu återfinns man först på fjortonde plats. Lazio har börjat hyfsat bra senast slog man Udinese som omgången innan slog Juventus, det var ett bra bevis att man släppt käftsmällen i andra omgången då man förlorade med hela 4-0 mot Chievo.

Det finns få ljusglimtar i början av denna upplaga av Serie A för Napoli, det har sett trögt ut och få har visat framfötterna. Insigne har dock varit riktigt pigg och får nog snart sitt genombrott som en stor stjärna. Napoli har inga skador och kommer med ett starkt lag på pappret men har svårt att få till det, till exempel mittfältet har inte fungerat alls och deras mittfältsmotor Mirko Valdifiori har sett riktigt dålig ut. Higuain leder den interna skytteligan på två mål, men även han behöver höja sig för att Napoli ska avancera i tabellen. Det ska dock sägas att det är en tidsfråga innan Napoli börjar få till det och mycket väl kan man segra över Lazio på söndag. Maurizio Sarri tränare i Napoli ligger pyrt till om man inte börjar få till det snart, man har heller inte mött något uttalat topplag vilket är ännu en besvikelse från Napolis håll.  Napoli har mäktat med fem mål på tre matcher och det är konstigt att man inte fått med sig sin första trepoängare än.

Lazio som ständigt är uppe o nosar på Europa spel har börjat desto bättre och en vinst mot Napoli hade vart välbehövligt för att haka på topplagen. Just nu dras man av flera jobbiga skador, deras mittbacksgeneral Stefan de Vrij som är otroligt viktig för Lazios defensiv, Lucas Biglia som är en kreativ kraft som blir borta en månad nu och inte minst måltjuven Miroslav Klose. Matri leder interna skytteligan och såg riktigt vass ut senaste matchen och har en bra form som kan vara välbehövlig nu då Lazio inte har alla anfallare friska. Sista omgången ifjol av Serie A på Stadio San Paulo vann Lazio med 2-4.

 

Vårt speltips:

Det här är en svår match att tippa på bägge lagen ligger lite risigt till, men Napoli måste verkligen börja ta poäng nu. Lazio har 4,33 pengarna ifall de vinner det är ett högt odds och det är ingen omöjlighet att man vinner. Vi tycker att kryss ligger närmare till hands än en segrare i denna match och där ligger oddset på 3,60. Napoli har ett väldigt lågt odds för vinst med tanke på hur deras säsong hittills har sett ut på 1,80. Över 2,5 mål i matchen skulle jag också tippa på att matchen kommer hamna målmässigt. Matri såg som sagt väldigt het ut senast och vi tror att han även hittar nätmaskorna på söndag. Ett säkert tips från vår sida är att det blir över 2,5 mål i matchen och bubblaren är att det blir oavgjort med ett slutresultat som lyder 2-2.

gonzalo-higuain-italian-serie-a-lazio-napoli_3253306

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se