Hem rekar-fotboll Du är här

Napoli – AC Milan

Dag: måndagen den 22:e februari

Tid: 21.00

Plats: Stadio San Paolo, Italien

Då var det dags för den sista matchen i den 26:e omgången av Serie A. Det är ett riktigt tungviktsmöte där Napoli tar emot AC Milan på sin hemmaplan. Det här är en väldigt trevlig match mellan två duktiga lag. Det är mycket som står på spel för de båda lagen. Napoli går upp som serieledare igen om man vinner denna match. AC Milans chanser att nå europaspel känns utblåsta om man förlorar denna match.

Napoli ligger för tillfället på en andraplats i Serie A med en match mindre spelad. De har lyckats spela ihop 56 poäng och man ligger två poäng efter serieledande Juventus. Napoli har gjort flest mål i hela Serie A. Man har lyckats göra 53 mål och släppt in 20, detta ger dom en målskillnad på plus 33. Napoli har förlorat två raka matcher och är inte i sin bästa form.

Senaste matchen för Napoli spelades i sextondelsfinalen utav Europa League. Då mötte man Villareal på bortaplan och förlorade med 1-0. Matchens enda mål gjordes utav Denis Suarez i den 82:e matchminuten.

Napoli har bara en enda skadad spelare och det är Alberto Grassi som nyligen har gjort en knäoperation. De har haft väldigt få skador under hela säsongen och det är en stor anledning till varför dom ligger där dom ligger. Gonzalo Higuain är den bäste målskytten i Napoli denna säsong med sina 24 mål. Han är också den bäste målskytten i hela Serie A.

AC Milan ligger för tillfället på en sjätteplats i Serie A. Man har spelat ihop 43 poäng och man ligger fem poäng efter Inter som ligger på femteplatsen, en vinst i denna match hade vart väldigt skönt för deras del. AC Milan har gjort 37 mål och släppt in 27 mål, detta ger dom en målskillnad på plus 10. AC Milan kommer till denna match med väldigt bra form då man inte förlorat på nio raka matcher.

Senaste matchen för AC Milan spelade man i Serie A hemma mot Genoa. De lyckades vinna matchen med 2-1. Milans mål gjordes utav Carlos Bacca och Keisuke Honda. Genoas enda mål i denna match gjordes utav den gamle Milanspelaren Alessio Cerci i den 93:e matchminuten.

Milan har fyra spelare på sin frånvarolista. Det är fyra skadade spelare och den viktigaste spelare som är borta för dom är Luiz Adriano. De som mer är skadade är Philippe Mexes, Rodrigo Ely och Diego Lopez. Den bäste målskytten för AC Milan denna säsong är Carlos Bacca som har gjort 13 mål i Serie A.

Senaste mötet mellan lagen slutade med en klar seger för Napoli. Matchen spelades på San Siro och Napoli vann matchen med 0-4. Målskyttarna för Napoli i denna match var Allan och Lorenzo Insigne som gjorde två mål. Rodrigo Ely gjorde självmål för AC Milan och det fastställde 0-4 resultatet.

Vårt speltips:

Alla odds är från bet365.com

Det här känns som det kommer bli en klar seger för Napoli och att dom vinner denna match har ett odds på 1,57. Det kommer också bli en målrik match och över 2,5 mål bör vara ett bra spel, vilket har ett odds på 1,70. Jag tror också att båda lagen kommer göra mål, vilket har ett odds på 1,75. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där båda lagen gör mål och att Napoli vinner matchen, vilket har ett odds på 3,20. Gonzalo Higuain lär göra mål i denna match och det har ett odds på 1,80. En chansning kan vara att han gör minst två mål och det har ett odds på 4,50. Carlos Bacca kommer göra målet för Milan och att han gör mål i matchen har ett odds på 3,40. Mitt sista speltips är att spela på resultat och då tycker jag att 3-1 till Napoli är det mest resultatet. Att detta resultat går in har ett odds på 12,00 gånger pengarna.

napoli-milan

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se