Hem rekar-fotboll Du är här

Milan–Palermo

Dag: Lördagen den 19e September

Tid: 20.45

Plats: Giuseppe Meazza, Italien

På lördag börjar den fjärde omgången i Serie A och då är det två matcher som ska spelas. Först spelar Udinese mot Empoli klockan 18.00 på Udineses hemmaplan. Lite senare den kvällen lirar AC Milan mot Palermo och det är den matchen som jag kommer skriva om nu.

Milan ligger på en tolfte placering i Serie A efter att ha spelat tre matcher och ha tre poäng. I inledning av denna säsong har man mött Fiorentina, Empoli och Inter. Det var mot Empoli man lyckades vinna, de andra matcherna har man förlorat. Deras bästa målskyttar detta år är Luiz Adriano och Carlos Bacca som har gjort ett mål vardera. Deras senaste match var ett derby mot Inter Milan och då förlorade man med 1-0. På AC Milans skadelista hittar vi Andrea Bertolacci, Luca Antonelli, Jeremy Menez och M´Baye Niang.

Palermo har inlett starkt och har sju poäng efter tre spelade matcher. I början av Serie A har man mött Genoa, Udinese och Carpi FC. Man har vunnit alla matcher förutom den senaste då man mötte Carpi FC och spelade 2-2. Målen i den mathcen gjordes utav Uros Djurdjevic och U21-hjälten Oscar Hiljemark som kom till Palermo inför den här säsongen. I Palermo finns också Robin Quasion som också var med och vann U21-EM. I Palermo är Michel Morganella och Francesco Bolzoni skadade och kan inte medverka i denna match.

I fjol när de både lagen drabbades samman slutade det med att Palermo vann första matchen med 0-2 och AC Milan vann den andra matchen med 1-2. När AC Milan vann med 1-2 gjordes målen utav Alessio Cerci och Jeremy Menez, Palermos mål gjordes utav Paulo Dybala som har lämnat för Juventus. När Palermo vann gjordes ett mål av Paulo Dybala och ett mål var självmål av Christian Zapata. Palermo har ju värvat in den svenske U21-kaptenen Oskar Hiljemark från PSV Eindhoven, som har varit viktig för Palermo på mittfältet. Fast AC Milan har värvat bra anfallare i form utav Carlos Bacca, Luiz Adriano och man har lånat in Mario Balotelli från Liverpool FC.

Vårt speltips:

Serie A är en liga där det inte blir mycket mål, men i denna match tror jag det kommer bli över 2.5 mål. Det ger ett odds på 1.98 på Unibet. Jag tror att AC Milan kommer göra minst två mål men de kommer släppa in mål, de har de gjort varje match nu i början av Serie A. Jag tror AC Milan har chansen att göra över 2.5 mål och det ger ett odds på 3.55, ganska riskfyllt men bra odds. Om vi ska kolla på målskyttar så har Carlos Bacca och Luiz Adriano varit i bra form och det är stor chans att de gör mål. Carlos Bacca har ett odds på 2.38 och Luiz Adriano har ett odds på 2.50 gånger pengarna. Jag tror ändå att AC Milan lyckas vinna den här matchen och de har ett odds på 1.65 gånger pengarna. Ett kryss kan också vara en möjlighet då Palermo har startat bättre än vad AC Milan har gjort, det har ett odds på 3.65 gånger pengarna på Unibet.

AC-Milan-vs-Palermo-Preview-Match-and-Betting-Tips